24 Ιουνίου: Εγκαίνια της έκθεσης του ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Άνδρου. Φέτος η έκθεση είναι αφιερωμένη στον ζωγράφο και ποιητή Νίκο Εγγονόπουλο και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

1 Ιουλίου: 28ο χορωδιακό Φεστιβάλ Άνδρου από τον Μουσικό Σύλλογο του νησιού.

8 Ιουλίου: Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.

8 Ιουλίου: “Εγκαταστάσεις” (installation) από την ομάδα «Επιτόπου» στα Λειβάδια της Άνδρου. Οι εκδηλώσεις της ομάδας θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Αυγούστου.

9 Ιουλίου: στο Γαύριο, θα ξεκινήσει το πρόγραμμά του το 3ο Θερινό Πανεπιστήμιο, που φέτος έχει θέμα τη λογοκρισία και τα όρια του επιτρεπτού λόγου. Διδάσκουν κορυφαίοι καθηγητές Πανεπιστημίου, αλλά και γνωστοί δημοσιογράφοι. Διάρκεια μέχρι 16 Ιουλίου.

10 Ιουλίου: παιδική θεατρική παράσταση «Το δέντρο της γνώσης», στο Γαύριο.

14 Ιουλίου: παιδική θεατρική παράσταση «Σέρλοκ Χολμς».

15 Ιουλίου: συναυλία ΤΑΝGartO και Κλεονίκη Δεμίρη στο Ανοιχτό θέατρο της Χώρας. Ένα ταξίδι στους ρυθμούς του αργεντίνικου τάνγκο.

16 Ιουλίου: Μαθητική Θεατρική παράσταση Γυμνασίου Γαυρίου με τίτλο «Επείγοντα Περιστατικά» του Αρκά – ΓΑΥΡΙΩΤΙΚΑ 2017

20 Ιουλίου: παρουσίαση από την αρχαιολόγο κ. Χριστίνα Τελεβάντου των Αρχαιολογικών ευρημάτων από την περιοχή του Στρόφιλα. Από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Επαρχείο Άνδρου), στο ανοιχτό θέατρο της Χώρας. Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα του Νίκου Οικονομίδη και το χορευτικό της Υδρούσας.

22 Ιουλίου: εγκαίνια της «Εύκρατης Ζώνης» του Ιδρύματος Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως, με έργα σύγχρονων Ελλήνων ζωγράφων και συναυλία. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

24 Ιουλίου: θεατρική παράσταση «Πέρασε ένας χρόνος», σε σκηνοθεσία Ναταλίας Στυλιανού. Θα παιχτεί στην αυλή του Δημοτικού θεάτρου, στη Χώρα, στο Κόρθι, το Μπατσί και τους Μαίνητες μέχρι τις 28 Ιουλίου.

25 Ιουλίου: συναυλία – αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο από το συγκρότημα ΕΜΜΕΛΟΝ και τον Λευτέρη Μαυρομμάτη, στο Ανοιχτό θέατρο της Χώρας.

29 Ιουλίου: πρεμιέρα του φεστιβάλ Άνδρου με την μουσικοθεατρική παράσταση «Όλοι ένα, φίλα με… κι άλλο», του Σταμάτη Κραουνάκη στο Ανοιχτό θέατρο της Χώρας.

30 Ιουλίου: «ΡΩΜΑΙΟΣ & ΙΟΥΛΙΕΤΑ για 2» Διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare από την Ομάδα Θεάτρου ΑΛΦΑ «ΙΔΕΑ» ΓΑΥΡΙΩΤΙΚΑ 2017

2 Αυγούστου: προβολή κλασικής και δημοφιλούς παράστασης όπερας από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Άνδρου.

4 Αυγούστου: εγκαίνια έκθεσης «30 χρόνια Παλαιόπολη Άνδρου – 30 χρόνια αρχαιολογικής έρευνας», στο Εμπειρίκειο Γυμνάσιο της Χώρας.

4 Αυγούστου: Θεατρική απόδοση του βραβευμένου βιβλίου της Μαρίνας Καραγάτση «Το ευχαριστημένο, οι δικοί μου άνθρωποι» ΓΑΥΡΙΩΤΙΚΑ 2017

5 Αυγούστου: Καμεράτα – Gala ελληνικής οπερέτας με διευθυντή ορχήστρας τον Γιώργο Πέτρου, στο Ανοιχτό θέατρο Χώρας, στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς φεστιβάλ Άνδρου.

7 Αυγούστου: 60 Χρόνια «Ανδριακή»: από -Τυπώματα Ανδριακής Ιστορίας. Έκθεση στο Μουσείο Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης για τα 60 χρόνια ζωής της τοπικής εφημερίδας «Ανδριακή».

8 Αυγούστου: «Επτά επί Θήβαις». Μια παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, στο Ανοιχτό θέατρο Χώρας, στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς φεστιβάλ Άνδρου.

8 Αυγούστου: Ανδριώτικο παραδοσιακό γλέντι ΓΑΥΡΙΩΤΙΚΑ

9 Αυγούστου: «Πέτρες στις τσέπες» – Το θεατρικό έργο της Μαρί Τζόουνς από το Θέατρο του Νέου Κόσμου στο Ανοιχτό θέατρο Χώρας, στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς φεστιβάλ Άνδρου.

10 Αυγούστου: συναυλία Διαμάντης Διαγάση – Νεοκλή Νεοφυτίδη, στο Κόρθι.

10 Αυγούστου: Λυρικό δειλινό στον Αγ. Κυπριανό. Συντελεστές Daniel και Angelika SchmittBohn. ΓΑΥΡΙΩΤΙΚΑ 2017

12 Αυγούστου: βραδιά ρωσικού μπαλέτου στο Ανοιχτό θέατρο Χώρας, στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς φεστιβάλ Άνδρου, από το The Royal Moscow Ballet.

12 Αυγούστου: Μουσικοθεατρική παράσταση «Ας θυμηθούμε χωρίς νοσταλγία» ΓΑΥΡΙΩΤΙΚΑ 2017

16 Αυγούστου: αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι από τον Μουσικό Σύλλογο Άνδρου στο Ανοιχτό θέατρο Χώρας, στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς φεστιβάλ Άνδρου.

16 Αυγούστου: Τσουβαλοδρομίες – Αυγουλοδρομίες, ΓΑΥΡΙΩΤΙΚΑ 2017

17 Αυγούστου: συναυλία από τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τους Ευγενείς Αλήτες στο Ανοιχτό θέατρο Χώρας, στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς φεστιβάλ Άνδρου.

17 Αυγούστου: Κολυμβητικοί αγώνες για τα παιδιά. ΓΑΥΡΙΩΤΙΚΑ 2017

18 Αυγούστου: Συναυλία στο Μπατσί από το συγκρότημα Dimitris Tasenas and the soul vibrators

18 Αυγούστου: Ο Αρχαίος Πύργος του Αγίου Πέτρου της Άνδρου. Εκδήλωση για την διάσωση του Πύργου ΓΑΥΡΙΩΤΙΚΑ 2017

19 Αυγούστου: «Μήδεια» – η παραγωγή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων από τα φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στο φεστιβάλ Άνδρου.

21 Αυγούστου: «Αρσενικό και παλιά δαντέλα» από τον Θεατρικό Όμιλο Άνδρου στο Ανοιχτό θέατρο της Χώρας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Άνδρου.

22 Αυγούστου: Ναυμαχίες στα νερά της Άνδρου. Ομιλία του καθηγητή Γιάννη Πίππα με συντονιστή τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σταυρόπουλο. ΓΑΥΡΙΩΤΙΚΑ 2017

25 Αυγούστου: από την θεατρική ομάδα «Αλαλούμ», του σκηνοθέτη Γιώργου Δάμπαση, ο «Βαφτιστικός», στο Ανοιχτό θέατρο της Χώρας.

1 Σεπτεμβρίου: παιδική θεατρική παράσταση «Η Ωραία Κοιμωμένη».

2 Σεπτεμβρίου: συναυλία Τσικ Νακασιάν στο Ανοιχτό θέατρο της Χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.