Εκπτώσεις για τους ένστολους στα εισιτήρια της Golden Star Ferries των αδελφών Γιώργου και Δημήτρη Στεφάνου ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία δια της αντιπροσώπου της κ. Μαίρης Στυλιανέλλη. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η GOLDEN STAR FERRIES σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια της κοινωνικής της πολιτικής, προσφέρει 30% έκπτωση για τις προσωπικές μετακινήσεις στα ατομικά εισιτήρια και στα εισιτήρια οχημάτων  (Ι.Χ. ή μοτοσυκλέτα) στο μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό  όλων των Σωμάτων Ενόπλων Δυνάμεων,στους οπλίτες θητείας ΥΠΕΘΑ καθώς και στο ένστολο προσωπικό όλων των Σωμάτων Ασφαλείας. Η έκπτωση για τα ατομικά εισιτήρια είναι ενεργοποιημένη στο σύστημα κρατήσεων της ForthCrs με τον κωδικό MIL30 και η έκπτωση των οχημάτων με τον κωδικό MILV30. Η επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την έκδοση των εισιτηρίων όσο και για την επιβίβαση επιβάτη/οχήματος.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.