Στην  Άνδρο βρίσκεται η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μαριέτα Παπαβασιλείου Βακιάνη, για διήμερη επίσκεψη. Η κ. Παπαβασιλείου είχε συναντήσεις εργασίας με τον Δήμαρχο Άνδρου, Θεοδόση Σουσούδη και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού (φωτογραφία). Στις συναντήσεις εξετάσθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης της Άνδρου στον τουριστικό τομέα. Συνοδευόμενη από τον Έπαρχο κ. Δημήτρη Λοτσάρη, η κ. Παπαβασιλείου επισκέφθηκε την Καΐρειο Βιβλιοθήκη, τις εκθέσεις στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Β.& Ε Γουλανδρή και στο Ίδρυμα Π.&Μ. Κυδωνιέως, ενώ θα παραβρεθεί και θα εγκαινιάσει την έκθεση για τα 30 χρόνια ανασκαφών στην Παλαιόπολη.

Η ίδια η κ. Παπαβασιλείου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, έγραψε για την επίσκεψή της: «Η Άνδρος είναι ένα πανέμορφο νησί με αρχόντισσα Χώρα, με πολύ ωραίες παραλίες, υπέροχα χωριά αλλά και με τεράστιο πολιτισμό. Οι δυνατότητες για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού είναι επίσης τεράστιες τις οποίες και θα αναδείξουμε».

Photo: Προσωπικός Λογαριασμός FB Δ. Λοτσάρη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.