Ο Δήμος Άνδρου, στην προσπάθεια για αντικατάσταση κάδων μηχανικής αποκομιδής απορριμμάτων λόγω παλαιότητας και φθοράς, προχώρησε σε προμήθεια νέων κάδων.

Με την αγορά των νέων κάδων εξασφαλίζεται -σε ένα ποσοστό- ο στόχος που έχει θέσει ο Δήμος μας, τόσο για την αντικατάσταση των παλαιών και φθαρμένων κάδων, όσο και για την αύξηση του συνολικού αριθμού των κάδων, οι οποίοι είναι απαραίτητοι λόγω του συνεχώς αυξανόμενου όγκου των απορριμμάτων.

Ευελπιστούμε κάθε χρόνο με σωστή διαχείριση και εξοικονομώντας πόρους, να προβαίνουμε σε τμηματική αντικατάσταση των κάδων, έτσι ώστε σε βάθος τριετίας να αλλάξουμε όλους τους φθαρμένους και συγχρόνως να επισκευάσουμε τους παλαιότερους.

Στη μάχη για την καθαριότητα του νησιού συνδράμουν για φέτος επιπλέον 137 κάδοι. Ο ευπρεπισμός του περιβάλλοντα χώρου και το συχνότερο άδειασμα των κάδων απορριμμάτων ιδιαίτερα σε περιόδους αιχμής, όπως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, αποτελεί επιδίωξη της δημοτικής αρχής.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες και την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, για τον Δήμο μας παραμένει προτεραιότητα ο καθημερινός και σκληρός αγώνας με στόχο να κερδίσουμε τη «μάχη» για την καθαριότητα. Στην προσπάθεια αυτή, χρειάζεται η ενεργή συμμετοχή του κάθε συνδημότη μας, καθώς αποτελεί υποχρέωση και καθήκον όλων μας να κρατάμε το νησί μας καθαρό.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.