Από την Τεχνική Υπηρεσία: Ο Δήμος Άνδρου, έχοντας λάβει την προέγκριση δημοπράτησης από τη διαχειριστική αρχή του προγράμματος, προκηρύσσει την με ανοικτή διαδικασία επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ, Δ.Ε. ΥΔΡΟΥΣΑΣ, Δ. ΆΝΔΡΟΥ». Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 7η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους. Είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ 2014-2020 στο πλαίσιο του Ε.Π. «Νότιο Αιγαίο», Άξονας Προτεραιότητας 2 «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων» με MIS πράξης: 5001668. Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Το έργο είναι εγγεγραμμένο στη ΣΑΕ 067/1 με κ.α.

Σύμφωνα με την περιγραφή του έργου, η «Κατασκευή Υδρευτικού Δικτύου οικισμού Αγίου Πέτρου», περιλαμβάνει: την κατασκευή νέας υπόγειας διθάλαμης Δεξαμενής ωφέλιμου όγκου _177.5 μ3_ (από το ποτήρι της υδροληψίας έως τη στάθμη υπερχείλισης) και σε υψόμετρο πυθμένα _+365.75μ_: Το νέο υψόμετρο (περίπου 30 μέτρα υψηλότερο) εξασφαλίζει την ικανοποιητική υδροδότηση οικιών που είναι χτισμένες σε υψόμετρα πάνω από τα +320 μέτρα. Ακόμα, ο μεγαλύτερος όγκος της νέας Δεξαμενής εξασφαλίζει ικανοποιητική αναρρύθμιση της ζήτησης κατά τις περιόδους αιχμής. Προϋπολογισμός: 347.860,51Ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.