Ένα σημαντικό βραβείο για το επιστημονικό και ερευνητικό της έργο απονεμήθηκε στο μέλος ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη. Συγκεκριμένα η Επίκ. Καθηγήτρια Γλωσσολογίας και Ελληνικής Γλώσσας και Fellow Συγκριτικών Σπουδών του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ τιμήθηκε από το Ευρω – Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών (EUROAMERICAN WOMENS COUNCIL), στο πλαίσιο σημαντικής εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, παρουσία πλήθους επιστημόνων και επιχειρηματιών από την Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Η κ. Τσιτσανούδη – Μαλλίδη ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα του 21st Annual Global Business Forum & “Goddess Artemis Award Ceremony”. Πρώτος στη σειρά βραβεύτηκε για το έργο του ο Μίκης Θεοδωράκης.

Η τελετή απέδωσε τιμή σε προσωπικότητες από τον χώρο της επιχειρηματικότητας, της πολιτικής, των κοινωνικών δικαιωμάτων, της επιστήμης, του αθλητισμού, των τεχνών και του πολιτισμού, οι οποίοι έχουν πετύχει σημαντικά επιτεύγματα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με συνεργατικό πνεύμα, υψηλό επαγγελματισμό και αφοσίωση. Όπως αναφέρθηκε από την πρόεδρο του EAWC, Loula Alafoyannis, “οι τιμώμενοι δίδουν το παράδειγμα για άλλους να ακολουθήσουν και εισφέρουν στη μελλοντική γενιά των ηγετών. Προσφέρουν στην χώρα και την κοινωνία, γεφυρώνουν έθνη και κουλτούρες, έχουν επιρροή και απήχηση, λειτουργούν καινοτόμα και κάνουν τη διαφορά στον σύγχρονο κόσμο». Το πρόγραμμα, το οποίο παρουσίασε η δημοσιογράφος κ. Έμυ Λιβανίου, ξεκίνησε με ξενάγηση των υψηλών επισκεπτών στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και κορυφώθηκε με τις βραβεύσεις. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, η πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας» κ. Κατερίνα Παναγοπούλου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, η βουλευτής κ. Σ. Βούλτεψη, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, εκδότες και πολλοί δημοσιογράφοι από την Ελλάδα, την Αμερική και την Κίνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.