Πορεία στην ομίχλη, με ειδικές διαδρομές στο ανεμοβρόχι, με τον καιρό να γυρίζει από λεπτό σε λεπτό, ειδικά από την Σταυροπέδα και μέσα, τα κλασσικά αυτοκίνητα και οι αντίκες της ΦΙΛΠΑ δεν πτοήθηκαν. Η εκκίνηση του Ράλλυ της Άνδρου, το ήμισυ του παντός δηλαδή, δόθηκε στο Μπατσί. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ, που μετά τον Στέλλιο Βαρθολομαίο – χρόνια πίσω-  πρωτοστάτησε ώστε να επιστρέψει το ραλλυ στο νησί. Καλή συνέχεια. Ευχαριστούμε θερμά τον ζωγράφο Μιχάλη Τζανουλίνο που αψήφησε την βροχή και μοιράστηκε μαζί μας την εκκίνηση.

Η Rolls Royce των Ανδριωτών από τον Φελλό, Robert και Penny Smith, έδωσε την βασιλική νότα στον αγώνα. Και όχι μόνο. Ο πρόεδρος της ΦΙΛΠΑ κ. Τάκης Φωτεινόπουλος προέβη και σε αποκλειστικές δηλώσεις…  Περισσότερα, σε επόμενη ανάρτηση. Στο μεταξύ απολαύστε τις φωτογραφίες και δείτε δυο σύντομα βίντεο.

Ακόμα και τα πετούμενα θαύμαζαν την κλασσική ομορφιά των μηχανοκίνητων πριν ακόμη τα “αλώσει” το πλαστικό…

Η εκκίνηση

Ο ήχος της τετρακύλινδρης των Alfa Romeo “χαμήλωνε” στην βοή του καιρού…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.