“Σας προσκαλούμε στο Πασχαλιάτικο Παζάρι, που διοργανώνουμε στην αίθουσα του Συλλόγου μας Χ. Τρικούπη και Διγ. Ακρίτα 21 Παρασκευή 12/4/2019 (19:00 μμ- 22:00 μμ) και Σάββατο – Κυριακή 13-14 /4/ 2019 (11:00 πμ – 22:00 μμ)

Θα έχετε την ευκαιρία Να χάνετε τις Πασχαλιάτικες αγορές σας, Να προμηθευτείτε τα μικροδωράκια σας, τις χειροποίητες πασχαλιάτικες λαμπάδες. Χειροποίητα κοσμήματα & αξεσουάρ, διακοσμητικά, σαπουνάκια, σπιτικά γλυκά, κ.λπ. Όμορφα δημιουργήματα, και κατασκευασμένα με όρεξη και αστείρευτη φαντασία στο ανανεωμένο παζάρι μας σε χαμηλές τιμές. Τα έσοδα φυσικά και από αυτή την εκδήλωσή θα διατεθούν, για τις ανάγκες του συλλόγου μας και τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις.

Σας περιμένουμε! Η Παρουσία σας τιμά την προσπάθεια μας. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Η Πρόεδρος Κατερίνα Παπαθεοφάνη”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.