Με αφορμή την ευγενική παραίνεση του κ. Δημήτρη Γιγίνη για παράλειψη μας, που αφορά στην δημοσιοποίηση όλων των υποψηφίων συνδυασμών οι οποίοι κατατέθηκαν στο  Πρωτοδικείο Σύρου διευκρινίζεται ότι: Η δημοσιοποίηση των υποψηφιοτήτων των Ανεξάρτητων Κινήσεων Πολιτών αλλά και όλων των υποψηφίων υπολογίζεται να γίνει από το Πρωτοδικείο Σύρου στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε (11.5.2019). Ως εκ τούτου, η όποια ενημέρωση, δίνεται στην δημοσιότητα, από τους ίδιους τους υποψήφιους με ευθύνη τους.

Προς το παρόν δημοσιεύουμε τους Ανεξάρτητους Συνδυασμούς κοινότητας Κορθίου και κοινότητας Γαυρίου, παράλληλα με συνημμένη επιστολή των υποψηφίων της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Γαυρίου, η οποία απεστάλη στην εφημερίδα. Με ανάρτησή τους στα κοινωνικά δίκτυα ενημερώνουν για την υποψηφιότητά τους οι Ανεξάρτητοι του Τοπικού Συμβουλίου Μπατσίου. Σήμερα 7.5.2019 μας ενημέρωσαν και Ανεξάρτητοι του Πιτροφού. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ κοινότητας ΚΟΡΘΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ανδρέα

ΓΙΓΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αντωνίου

ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου

ΚΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη

ΠΑΝΤΕΡΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου

ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ του Νικολάου

ΡΑΜΟΥΝΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Θεοδώρου

ΡΟΜΠΟΥ ΜΑΡΙΑ του Χαραλάμπου

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ κοινότητας ΓΑΥΡΙΟΥ

Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι κατά αλφαβητική σειρά:

ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, του Παναγιώτη

ΚΑΤΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, του Κωνσταντίνου

ΜΑΝΑΛΗ ΜΑΡΙΑ, του Κωνσταντίνου

ΝΤΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, του Ευαγγέλου

ΣΚΕΝΔΕΡΟΓΛΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΜΑΝΙΑ), του Βασιλείου

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΑΡΙΑ, του Νικολάου

ΤΡΙΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, του Αδάμ

ΧΕΛΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, του Δημητρίου 

Η επιστολή παρουσίασης συνδυασμού “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” για το τοπικό συμβούλιο κοινότητας Γαυρίου 

Αγαπητές συμπατριώτισσες – αγαπητοί συμπατριώτες

Σας ενημερώνουμε ότι, καταθέσαμε στο Πρωτοδικείου Σύρου, την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μας, για την εκλογή μας στη διοίκηση του 5μελούς του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητα Γαυρίου.

Με τη νέα προοπτική που ανοίγει η καινούρια νομοθεσία για την επαναλειτουργία στην ουσία της γνώριμης σε όλους μας Κοινότητας Γαυρίου και χωρίς την ταύτισή μας με κανέναν από του υποψήφιους Δημάρχους και τις δημοτικές παρατάξεις. Επιδιώκουμε να μας στηρίξουν αν είναι δυνατόν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί συνδυασμοί γιατί θέλουμε να γίνουμε μια νέα Κοινοτική Αρχή, με τους δημότες μαζί μας, δίπλα ο ένας στον άλλον. Έτοιμοι σήμερα, ώστε άλλο πλέον «γην και ύδωρ» στην υποβάθμιση του τόπου μας, σε όποιον και να εκλεγεί Δήμαρχος Άνδρου, Έπαρχος ή Περιφερειάρχης αφού μέσα και από αυτούς θεσμικά εξαρτάται το Γαύριο και η προοπτική του.

Αυτή τη φορά ενωμένοι να αξιοποιήσουμε τις δημιουργικές και με όρεξη δυνάμεις, να μη διστάσουμε να σπάσουμε αυγά, να μην σκεφτούμε ότι πιθανόν να δυσαρεστήσουμε μερικούς, αλλά ταυτόχρονα θα έχουμε ανοίξει πόρτες επιτέλους στο Γαύριο με τους οικισμούς του, αυτή τη φορά να προχωρήσουν μπροστά. Να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους και τις νέες, τους ίδιους τους κατοίκους αυτού του τόπου, τους ίδιους του επιχειρηματίες που αναπτύσσονται και θέλουν να ζουν αλλά και επιβιώνουν με αμοιβαίο όφελος όλων μας.

Το Γαύριο, όλοι οι οικισμοί του, με τον φυσικό τους πλούτο, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, σαν η πύλη εισόδου της Άνδρου  μαζί με το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, να βρεθεί στη θέση που πραγματικά αξίζει, για τους πολλούς και όχι ευκαιριακά για τους λίγους.

Σας καλούμε λοιπόν, όσους και όσες δεν βολεύονται με λιγότερο ουρανό, όσους και όσες δεν βολεύονται να τα λένε μόνο στα καφενεία, στις παρέες και το διαδίκτυο, τώρα να συστρατευθούμε όλοι μαζί.

Ας ψηφίσει ο καθένας όποιον Δήμαρχο θέλει, αλλά εδώ στο Γαύριο – τώρα με τον νέο νόμο – μπορούμε να είμαστε ανεξάρτητοι και να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν. Αυτό σημαίνει ότι στις εκλογές του Μαΐου μπορείτε να ψηφίσετε όποιον Δήμαρχο είναι της αρεσκείας σας και διαφορετικά για το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο Γαυρίου.

Ας μην μπλέξουμε σε αψιμαχίες και και απόψεις περί της εκλογής Δημάρχου, είναι μία άλλη διαδικασία, είναι εντελώς ξεχωριστές μαχες.

Προσκαλούμε όλους να συμμετάσχουν ενεργά, να έχουν τον κύριο λόγο για την ανάπτυξη της περιοχής μας, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων με αμεσότητα και ευαισθησία, με τόλμη και δυναμική, να σπάσουμε αυγά όπου και όταν χρειαστεί για το κοινό όφελος. Να δημιουργήσουμε ένα νέο Κοινοτικό Συμβούλιο, που θα είναι καθοριστικός παράγοντας στη λήψη αποφάσεων του τόπου μας, σε καθημερινή βάση και όχι απλά σε κάθε 4ετία των εκλογών.

Ελάτε μαζί μας χωρίς στεγανά και κρυφές δεσμεύσεις, έξω και μακριά από αόρατες διεργασίες του παρασκηνίου, να δημιουργήσουμε μία Τοπική Δημοτική Αρχή, που σε συνεργασία με τον κεντρικό Δήμο, θα ξέρει πως να διεκδικεί, πως θα δίνει λύσεις βήμα – βήμα. Ας συστρατευτούμε όλοι μαζί, για να δώσουμε τον καλό αγώνα για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Γαυρίου και των οικισμών του Άγιος Πέτρος, Άνω Άγιος Πέτρος, Γίδες και Κυπρί.

Ας ενεργοποιήσουμε όσους μπορούν κι έχουν όρεξη, χρόνο, ανησυχίες, αγάπη αλλά και θυμό και δεν αποδέχονται το ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Όσους και όσες έχουν κοινά οράματα, να σκεφτούν και να πράξουν όσα μπορούν για το κοινό καλό, μέσα από ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο δουλειάς και με μπόλικη αισιοδοξία μαζί τους για το μέλλον.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Τοπικού Συμβουλίου ΜΠΑΤΣΙΟΥ

Με γνώμονα το κοινό συμφέρον του τόπου μας και με αίσθημα ευθύνης, αποφασίσαμε μια ομάδα νέων ανθρώπων να συγκροτήσουμε ανεξάρτητο συνδυασμό για το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μπατσίου.
Καλούμαστε όλοι μαζί να βγούμε από τη στασιμότητα στην οποία έχει επέλθει το Μπατσί.
Προσδοκούμε όσοι έχουν ως προτεραιότητα το καλό του τόπου μας, να μας στηρίξουν σε αυτήν την προσπάθεια.
Ο συνδυασμός μας αποτελείται από τους εξής τοπικούς συμβούλους με αλφαβητική σειρά:

ΒΟΛΙΚΑ ΑΝΝΑ του Δημητρίου

ΚΑΤΣΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ του Δημητρίου

ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βασιλείου

ΜΠΑΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του Δημητρίου

ΤΟΥΝΤΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Δήμα

ΤΟΥΡΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Κωνσταντίνου

ΨΩΜΑ ΑΝΝΑ του Νικολάου

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Τοπικού Συμβουλίου ΠΙΤΡΟΦΟΥ

ΑΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιλτιάδη

ΚΑΣΙΔΩΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του Σταματίου

ΚΑΤΣΙΩΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Αντωνίου

ΛΑΒΔΑ ΑΡΓΥΡΩ του Αλεξάνδρου

ΛΑΒΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ιωάννου

ΠΑΠΙΔΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Δημητρίου

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου

ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Αντωνίου

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΑΣ

ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΑΖΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΖΑΝΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΞΕΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΤΑΤΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΑΜΥΡΩΝ

ΑΣΤΡΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΚΟΝΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ συζ. Ελευθερίου Μπάλλα

ΜΠΛΗΖΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΕΡΤΕΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΙΓΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.