Θοδωρής Ν. Κολυδάς
Δ/ντης ΕΜΥ

Του ΘΟΔΩΡΗ N. ΚΟΛΥΔΑ 

Με ήπιο θερμοκρασιακά καιρό θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες στην Άνδρο και οι θάλασσες θα είναι καλές, αφού οι άνεμοι δεν προβλέπεται να ξεπεράσουν τα 4 με 5 μποφόρ. Τα «πολλά μποφόρ» θα περιοριστούν μόνο στο πολιτικό και αυτοδιοικητικό τοπίο. Από πλευράς καιρικών φαινομένων δεν προβλέπονται βροχές και μόνο κατά διαστήματα θα υπάρχει λίγη συννεφιά, κάπως περισσότερη την Κυριακή.

Παρακάτω μπορούμε να δούμε σε βίντεο το πεδίο των ανέμων από την Πέμπτη έως και την Κυριακή 26 Μαίου 2019, όπου μπορείτε να παρατηρήσετε- με την βοήθεια της λεζάντας στα δεξιά του χάρτη- ότι οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τους 16-18 kts δηλαδή τα 4 με 5 μπ.

Άνεμοι από Πέμπτη έως Κυριακή Εκλογών για Άνδρο

Στο επόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε για το ίδιο χρονικό διάστημα την κύμανση της θερμοκρασίας και τις νεφώσεις που προβλέπονται γι΄ αυτό το τετραήμερο. 

Θερμοκρασίες και Νέφη απο Πέμπτη έως Κυριακή στην Άνδρο

Όσοι σκέφτονται αυτό το τριήμερο να ρίξουν και μια βουτιά στη θάλασσα του πληροφορούμε ότι ακόμα τα νερά είναι σχετικά κρύα με τις θερμοκρασίες περί τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου όπως φαίνεται στον σχετικό χάρτη της ΕΜΥ 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ σε 12 ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Παρότι ο καιρός δεν θα μας επιφυλάξει εκπλήξεις αποφάσισα να σας δώσω μια λεπτομερή πρόγνωση για το τριήμερο σε 12 περιοχές με την βοήθεια του μοντέλου ICON. . Για να διαβάσετε τον χάρτη σας ενημερώνω ότι η ώρα που αναφέρεται είναι UTC , άρα χρειάζεται να προσθέσουμε +3 ώρες για να δούμε την τοπική ώρα Ελλάδος. Στο πεδίο του ανέμου έχουμε τον μέσο άνεμο και στην δεύτερη στήλη υπάρχουν οι ριπές του ανέμου (σε κόμβους).     

ΑΝΔΡΟΣ (ΧΩΡΑ)

ΣΤΕΝΙΕΣ

ΣΥΝΕΤΙ

ΒΟΥΡΚΩΤΗ

ΚΟΡΘΙ

ΚΑΠΠΑΡΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΗ

ΑΡΝΗ

ΜΠΑΤΣΙ

ΓΑΥΡΙΟ

ΦΕΛΛΟΣ

ΒΑΡΙΔΙ

Ο καιρός τη Δευτέρα δεν προβλέπεται να αλλάξει σημαντικά ούτε από πλευράς ανέμων αλλά ούτε από πλευράς θερμοκρασιών. Καλή ψήφο!

Θ.Ν.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.