Πρόσκληση
 
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση – ομιλία που διοργανώνει ο Σύλλογός μας, την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου (Αυλή) με θέμα : Οι “σιφνιοί” της Άνδρου – Η αγγειοπλαστική στην Άνδρο στους νεώτερους χρόνους και με ομιλητή τον κ. Γεώργιο Σπέη, ερευνητή.
Πρόκειται για ένα θέμα που έχει άμεση σχέση με τα χωριά μας, αφού μέχρι τον προηγούμενο αιώνα λειτουργούσαν τα λεγόμενα “Σκαλαριά” στις Στραπουργιές και στο Υψηλού.
Ως εκ τούτου, η παρουσία σας θα αποτελέσει για εμάς ιδιαίτερη τιμή και χαρά! Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σημείωση : Η εκδήλωση μετατέθηκε κατά τρεις μέρες νωρίτερα από αυτή που ορίζει το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Συλλόγου μας λόγω της επικείμενης παράστασης του ΘΟΑ στις 24 του μήνα στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου, σεβόμενοι πάντα τις προσπάθειες και τον αγώνα του συμπατριώτη μας ερασιτεχνικού θεατρικού ομίλου.
Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.