Eleo_Zoganeli_AndriakiΗ Ελεωνόρα έρχεται στην Άνδρο να µας συνεπάρει… φωνάζοντας «κάπου σε έχω ξαναδεί» (αυτός είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής παράστασης και του νέου single της Ελεωνόρας σε στίχους και μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου)

Στη συναυλία θα μοιραστούμε εμπειρίες, θα νοσταλγήσουμε, θα χαρούμε, θα γλεντήσουμε,µε αφορμή τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελεωνόρας αλλά και άλλες ξεχωριστές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού που μεταφέρει ερμηνεύοντας πάντα µε το προσωπικό της στίγμα,γυρεύοντας αισθήματα, συγκινήσεις και όπως πάντα τον πιο αληθινό τρόπο επικοινωνίας του καλλιτέχνη µε το κοινό του.Παρέα της στη σκηνή θα βρεθεί ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. Μαζί θα ερμηνεύσουν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Γιάννη που έγραψε μέσα στα χρόνια, και για άλλους καλλιτέχνες, µα και για την ίδια την Ελεωνόρα.

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Νίκος Γαρουφαλάκης. 
Επιμέλεια προγράμματος: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Ηχοληψία: Μπράιαν Κουν / Δημήτρης Σαμαράς Φώτα / Σχεδιασμός φώτων: Σπύρος Κουρκουμέλης

—Ελεωνόρα Ζουγανέλη, «κάπου σε έχω ξαναδεί», Ανοιχτό Θέατρο Ανδρου, Σάββατο 31 Αυγούστου 2019, ώρα 21.00

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.