Ένα πλατύ χαμόγελο, ευγένεια, διακριτικότητα, ευπρέπεια, συνέπεια και μια απέραντη αγάπη για την Άνδρο και τα Λειβάδια, ήταν μερικά από τα ελάχιστα σημεία που σκιαγραφούν τον Βαγγέλη Γαβριήλ, στις σύντομες επισκέψεις του στο γραφείο της εφημερίδας. Ερχόταν χρόνια, ύστερα χάθηκε. Έμαθα πολύ αργότερα από την Άννα Βούλγαρη. Η πρωινή της ανάρτηση στο site των Λειβαδίων είναι σπαρακτική. Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους του.
ΜΦΜ
«Φωτογραφίες από γλέντια, γιορτές, περιπάτους, αυτοσχέδια πάρτυ, βόλτες στον ποταμό, επισκέψεις σε μοναστήρια, πεζοπορίες σε αγαπημένα μέρη της Άνδρου, εκδρομές με τον σύλλογο Λειβαδίων, μπάνια και βουτιές στο Παραπόρτι, ρακιά στον Πλάτανο, οικογενειακές φωτογραφίες από γάμους, βαπτίσεις, ατέρμονες συζητήσεις, φωτογραφικές εξορμήσεις κουβέντες και 
τηλεφωνήματα, δώρα… “σου έφερα ένα λυράκι και λίγες πατάτες ντόπιες” φροντίδα, γενναιοδωρία, κιμπαριλίκι, ένας χρυσός άνθρωπος. Πάντα παρών… στα όμορφα στα δύσκολα, παρών σε όλα… γελαστός, δυνατός, εχέμυθος, κουβαρντάς… Τύχη, χαρά, ευλογία η συναναστροφή του.
Ένα μεγάλο κομμάτι από τις ζωές μας σήμερα χάνεται για πάντα. Φίλε μου ήσουν ένας χρυσός άνθρωπος και έτσι ακέραιος θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας. Άννα, Βασίλη κουράγιο, κάνατε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό…
Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, ώρα 12.30 στο νεκροταφείο Καισαριανής. Αιωνία του η μνήμη!»
 
ΑΝΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.