Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης των κτιριακών υποδομών του Γυμνασίου-Λυκείου στο Γαύριο, ικανοποιώντας το δίκαιο αίτημα της σχολικής κοινότητας, μιας και το εν λόγω Σχολείο είχε παραμείνει για αρκετά χρόνια χωρίς την αναγκαία συντήρηση. Οι εργασίες χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους του Δήμου. Περιλαμβάνουν εργασίες υδρομόνωσης, συντήρησης των τουαλετών κ.τ.λ.

Οι εργασίες για λόγους ασφαλείας θα πραγματοποιούνται σε μέρες και ώρες, που το σχολείο δεν λειτουργεί. Κατά την υλοποίηση του προϋπολογισμού του 2020 θ’ ανατεθούν εργασίες για περαιτέρω συντήρηση του Σχολείου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ Τρίτη, 28.01.2020

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφού μιλάμε για επισκευές, μήπως να έριχνε το βλέμμα του ο Δήμος και στην κατάσταση των δρόμων που είναι γεμάτοι λακκούβες (πάρα πολλές από αυτές φθινοπωρινά αποκτήματα, για να μην τα φορτώσουν στο γνωστό υποζύγιο). Εκτός αν αποτελούν αρμοδιότητα του Επαρχείου. Μας έχουν μπερδέψει βλέπετε, καθώς προεκλογικά για τους δρόμους εντός οικισμών τους έφταιγε ο Σουσούδης αλλά τώρα κομπάζει ο κύριος Λοτσάρης ότι ενώ ήταν καθ΄όλα έτοιμος σαν Έπαρχος να επισκευάσει τους δρόμους ΕΝΤΟΣ των χωριών κάποιοι κακοί-για δικούς τους λόγους- τον σταμάτησαν (κι αναρωτιόμαστε πώς θα έκανε έργο εκτός του χώρου αρμοδιότητάς του και δεύτερο …πότε λέει αλήθεια;;;).
    Να αναφερθούμε στα βουνά σκουπιδιών (στρώματα, καρέκλες, ξύλα κλπ) στους δρόμους της Χώρας, στους σκοτεινούς κεντρικούς δρόμους, στην γενικότερη εικόνα διάλυσης της Άνδρου;
    Το μόνο που ρολάρει με ρυθμό είναι τα ταξιδάκια σούρτα φέρτα Άνδρο-Αθήνα, Λοτσάρη και Γιαννίση.
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.