Γράφτηκε ως δελτίο τύπου του δήμου σχετικά με την ανακύκλωση, πως πάλι φταίει η προηγούμενη διοίκηση.
Προφανώς ο κ. Λοτσάρης νομίζει πως είναι στην αντιπολίτευση και αντιπολιτεύεται σθεναρά και κρίνει συνεχώς την προηγούμενη διοίκηση, προκειμένου να δικαιολογηθεί, για την πλήρη ανεπάρκειά του, στα μεγάλα και μικρά θέματα του δήμου.

Προκειμένου να δικαιολογήσει λοιπόν ο κ. Λοτσάρης την αστοχία και αδιαφορία του για την ανακύκλωση, χρησιμοποιεί λεκτικά τεχνάσματα και ψεύδη, νομίζοντας έτσι ότι θα αποποιηθεί των ευθυνών του.
Έχει κάνει ένα σχεδιασμό υποτίθεται πολλά χρόνια πριν.
Έχει οκτώ μήνες που έχει εκλεγεί και γνωρίζει πως πρέπει να φτιάξει πρόγραμμα, σαν αυτό που υποσχέθηκε και
έχει ήδη πέντε μήνες θητεία ως δήμαρχος, που θα έπρεπε να δείξει το πρόγραμμά του.

Κρύβεται πίσω από ένα πιλοτικό πρόγραμμα της κυβέρνησης με τα 4 μηχανήματα ανταποδοτικής ανακύκλωσης, που θα προμηθευτεί ο δήμος, τα οποία είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να προωθήσουν το θέμα ανακύκλωση. Αφού τέτοια μηχανήματα είναι δοκιμασμένα, είναι ιδιωτικού ενδιαφέροντος και υπάρχουν ήδη σε διάφορα μέρη καθώς και σε σούπερ μάρκετ.
Παράλληλα δεν έχει στον προυπολογισμό του 2020 ικανό ποσό που να δικαιολογεί την θέλησή του για ανακύκλωση. Συγκεκριμένα το έχει μειώσει κατά 50%.
Παράλληλα έχει αυξήσει το ποσό για δεματοποίηση κατά 50%

Στο διά ταύτα:

Δικαιολογείται ο κ. Λοτσάρης ότι σταμάτησε και πετάει την ανακύκλωση στα σκουπίδια, γιατί η σύμβαση με τον εργολάβο έληξε στις 30 Νοεμβρίου του 2019 και ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να κάνει άλλη σύμβαση και μοιραία περιμένει την έγκριση προυπολογισμού.

Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική:

1. Η σύμβαση του 2019 με τον εργολάβο ανακύκλωσης έληξε στις 16 Δεκεμβρίου!!! του 2019 και όχι στις 30 Νοεμβρίου που αναφέρει ψευδώς ο κ. Λοτσάρης.
Η σύμβαση με τον εργολάβο ανέβηκε στο διαύγεια στις 16 Μαίου 2019 και είχε ισχύ για 7 μήνες!!!

2. Μπορούσε να προχωρήσει άμεσα και πριν τη λήξη της σύμβασης σε νέα σύμβαση, δεσμεύοντας από πριν ποσό για το 2020, χωρίς να είναι απαραίτητη η έγκριση του προυπολογισμού. Αυτή η σύμβαση ονομάζεται πολυετής επειδή περιλαμβάνει δύο διαφορετικά οικονομικά έτη, 2019 και 2020. Με τον τρόπο αυτό δεν θα έμενε ούτε μια μέρα κενή για την ανακύκλωση.
Αυτό το γνωρίζουν άπαντες στον δήμο και ο κ. Λοτσάρης εκτίθεται να μη το ξέρει.

3. Χρήματα υπάρχουν για ανακύκλωση και η απόδειξη είναι ότι δέσμευσε για το 2020, 100.000 ευρώ για δεματοποίηση περισσότερα κατά 40.000 ευρώ από το 2019. Δυστυχώς για ανακύκλωση χρησιμοποιεί ποσό μειωμένο κατά 50% από το 2019.

Ποτέ δεν ρώτησε, ποτέ δεν απάντησε στο ερώτημα γιατί φέτος βάζει τόσο μικρό ποσό για ανακύκλωση, που τόσο εκείνος όσο και συν αυτώ το έκαναν σημαία προεκλογικά.

Δικαιολογίες-δικαιολογίες προκειμένου να κρυφτεί πίσω από το δαχτυλάκι του και να φωνάξει πως δεν ευθύνεται εκείνος , αλλά οι προηγούμενοι.
Οι προηγούμενοι κρίθηκαν, τώρα κρίνεστε εσείς κ. Λοτσάρη.
Η ανεπάρκεια και η εμμονή στο ψεύδος και την παραπληροφόρηση καλά κρατεί, όμως οι αριθμοί και οι καταστάσεις, σας εκθέτουν. 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.