Ο Δημήτρης Καλαντζής από την μακρινή αλλά τόσο κοντινή -λόγω κορωνοϊού Νέα Υόρκη- μας ενημέρωσε για την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της ανδριακής ομογένειας με ένα λιτό κι ανθρώπινο μήνυμα. Συγκινητικό αν σκεφτεί κανείς ότι φέτος ο σύλλογος συμπληρώνει 90 χρόνια λειτουργίας, ιδιαίτερα δε για έναν κόσμο που τόσα χρόνια παρά τις σειρήνες της ευμάρειας και του αμερικανικού ονείρου, διαφυλάττει ακόμη μέσα του την Άνδρο…

Το Μήνυμα

“After consideration of the current situation and the resent announcement from President Trump, the EXECUTIVE BOARD of Andros Society of USA is canceling the 90th ANNIVERSARY DINNER DANCE. Also there will be NO celebration gathering for the Theoskepastou. All monies paid from members for these events/functions will be refunded within the next weeks.

Thank you for understanding! Stay safe and Healthy!”

Η Μετάφραση

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, λόγω της τρέχουσας κατάστασης και των ανακοινώσεων της κυβέρνησης Τραμπ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Andros Society of USA/ Ένωσης Ανδρίων Αμερικής ακυρώνει τον ετήσιο χορό του, που φέτος είχε τον πανηγυρικό χαρακτήρα της επετείου των 90 χρόνων από την ίδρυσή του αλλά και την εκδήλωση που οργανώνει κάθε χρόνο για την γιορτή της πολιούχου της Άνδρου Παναγίας Θεοσκεπάστου. Τα χρήματα συμμετοχής όλων των μελών που έχουν προπληρώσει θα επιστραφούν.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Μείνετε Ασφαλείς και Υγιείς!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.