Στιγμιότυπο από παλαιότερη γιορτή Εθνικής Επετείου. 

Αγαπητοί συμπολίτες,
Η  φετινή Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 και ημέρα εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, βρίσκει την πατρίδα μας να δίνει άλλη μια δυνατή μάχη. Την μάχη με την Πανδημία του κορωνοϊού. Η πατρίδα μας και όλη η υφήλιος δοκιμάζεται καθημερινά. Στην μνήμη των ηρωικών προγόνων μας του 1821, οφείλουμε να παραμείνουμε ενωμένοι, με ομοψυχία και την ελπίδα να βγούμε νικητές.
Η ματαίωση παρελάσεων, δοξολογίας και κατάθεσης στεφάνων για επιτακτικούς λόγους υγείας, δεν απαξιώνει ούτε μειώνει τις οφειλόμενες τιμές προς τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Μένουμε σπίτι και βάζουμε όλοι στα μπαλκόνια μας την Ελληνική Σημαία!


Εμψυχώνουμε τους σύγχρονους ήρωες, ιατρικό, νοσηλευτικό και φαρμακευτικό προσωπικό όλων των δομών υγείας της χώρας μας, και τιμούμε στις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων που προστατεύουν τα σύνορα της Ελλάδας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

 ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.