Με φόντο την Χώρα, σε παλαιότερες ανέφελες ημέρες!

Ο Γιάννης Κόκκινος με καταγωγή από τα Λάμυρα -Λεωνίδας Κόκκινος ο πατέρας του- και τα Αποίκια -Ειρήνη Μάνεση η μητέρα του- είναι ένας από τους πολλούς Ανδριώτες που ζουν «με μια βαλίτσα στο χέρι», που ταξιδεύουν από τη μία άκρη της γης στην άλλη για επιθεώρηση και τεχνική υποστήριξη στα ποντοπόρα πλοία μεγάλης ναυτιλιακής εταιρίας.

Η θερμομέτρηση πριν από την είσοδο στο ναυπηγείο

Βρέθηκε στην εγκλωβισμένη από τον covid 19, Σιγκαπούρη για ένα μήνα μια μόλις ημέρα πριν ανακοινωθεί το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοιού στην χώρα μας. Πρόλαβε και επέστρεψε μια μέρα πριν η αεροπορική εταιρεία Emirates διακόψει τις πτήσεις της στην περιοχή. Επέστρεψε στην Ελλάδα της απαγόρευσης της άσκοπης μετακίνησης των πολιτών, σε μια Ευρώπη με «κατεβασμένα ρολά» και ένα πλανήτη με αχαρτογράφητο μέλλον.

Για την εμπειρία του μιλάει στο Έθνος.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.