Κατά τη διάρκεια ισχύος περιοριστικών μέτρων λόγω του Covid19, η Μονάδα Τηλεψυχιατρικής προσαρμόζει τη λειτουργία της σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες:

• Η μονάδα συνεχίζει την παρακολούθηση και υποστήριξη των περιστατικών της, (χωρίς φυσική παρουσία), μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την υπεύθυνη του προγράμματος στην Άνδρο κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Υγείας Μαρία Αλεξάκη, η οποία βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τους υπεύθυνους γιατρούς για οτιδήποτε χρειαστεί.

• Ακύρωσε την προσχεδιασμένη επίσκεψη των ιατρών της στο νησί κατά το μήνα Μάρτιο και όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις ενημέρωσης ειδικών και ευαισθητοποίησης του κοινού.

• Έχει δηλώσει διαθεσιμότητα στους υπεύθυνους της τηλεφωνικής γραμμής κοινωνικής φροντίδας, αλληλεγγύης και ψυχολογικής υποστήριξης του δήμου, όπου και όταν εκείνοι κρίνουν απαραίτητο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.