Δήμος Άνδρου
Άνδρος 5/5/2020
Προς Δημοτικος Συμβούλους:
κ. Νίκη Μαμάη κ. Αντώνη Αντώνογλου

Συνάδελφοι
Επί του ερωτήματος σας, εάν ο Δήμος προτίθεται να ανοίξει δρόμο πυροπροστασίας στην περιοχή της Πλούσκας, σας γνωρίζω τα εξής:
-Καμία τέτοια πρόθεση και καμία τέτοια πρωτοβουλία δεν υπάρχει από την πλευρά του Δήμου μας. Θα είχε δε ιδιαίτερο ενδιαφέρον εάν δημοσιοποιούσατε τα έγγραφα, τις αποφάσεις ή οτιδήποτε άλλο γνωρίζετε από το οποίο να προκύπτει η βούληση του Δήμου να προχωρήσει σε ένα τέτοιο έργο στην περιοχή της Πλούσκας και που σας έκαναν να υποβάλετε το ανωτέρω ερώτημα
-Την περασμένη μόλις εβδομάδα ο αρχηγός της Δημοτικής σας παράταξης κ. Θ. Σουσούδης ψήφισε να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί στην Πλούσκα έργο 11,5 εκατ ευρω που περιλαμβάνει την δημιουργία ΧΥΤΥ, την διάνοιξη τμήματος οδού κτλ κτλ. Καμία ανησυχία και καμία αντίδραση δεν είδα από εσάς. Γιατί άραγε;
-Ο κ. Θ Σουσούδης ως Δήμαρχος είναι αυτός ο οποίος χωροθέτησε τον ΧΥΤΥ στην Πλούσκα. Και εσείς τον στηρίξατε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και ενταχθήκατε στο ψηφοδέλτιο του. Σαφώς δηλαδή εγκρίνετε την θητεία του –που μεταξύ άλλων περιελάμβανε και την εν λόγω χωροθέτηση. Και σήμερα άλλωστε που το έργο προχωράει και με την δική του ψήφο ουδεμία αντίδραση……
-Υπάρχουν φορές που κάποιοι υπερτιμούν τον εαυτό τους και πιστεύουν ότι μπορούν «πατώντας σε 2 βάρκες» να κοροϊδέψουν τους Ανδριώτες. Κάποιοι απευθυνόμενοι στην περιοχή της Υδρούσας να αντιδρούν για τα απορρίμματα και κάποιοι άλλοι –μέσα στην ίδια παράταξη- που απευθύνονται κυρίως στο υπόλοιπο νησί να χωροθετουν και να ψηφίζουν υπέρ των σκουπιδιών στην Πλούσκα.
-Μην επιτρέπετε σε κανέναν να χρησιμοποιεί «την φωνή σας» για μικροπολιτικούς και απλά αντιπολιτευτικούς λόγους. Οφείλετε πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσετε μέσα στην δική σας παράταξη ποιός είναι, με ποιά άποψη.
Ποιός στηρίζει τί.
Εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι με απόλυτη διαφάνεια και με το βλέμμα στις επόμενες γενιές-μέσα σε μια πολύ δύσκολη εποχή που ήδη βιώνουμε-χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος θα προχωρήσουμε επιλύοντας με βιώσιμο τρόπο τα χρονίζοντα προβλήματα του Νησιού.
Σ αυτήν την προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.