Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Π. Λ. Μουστάκα, σε εκπλήρωση του σκοπού της και της ανάγκης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης των μαθητών του Μουστάκειου Δημοτικού Σχολείου, μετά την αναστολή λειτουργίας των σχολείων λόγω του COVID-19, παρέδωσε την Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020, tablets και δύο φορητούς υπολογιστές (laptop) για χρήση από μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Η προμήθεια του εξοπλισμού έγινε έπειτα από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του προϊσταμένου του Δημοτικού Σχολείου Πίσω Μεριάς για την κάλυψη των αναγκών της ψηφιακής εκπαίδευσης.

Παράλληλα, για την ενίσχυση του τεχνολογικού – ψηφιακού εξοπλισμού του Μουστάκειου Δημοτικού Σχολείου παραδόθηκαν και δύο διαδραστικοί πίνακες. Ο άνω εξοπλισμός συμβάλλει μακροπρόθεσμα στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ

Ιωάννης Αντωνέλλος​, Δημήτρης Λάσκαρης​, Ιωάννης Ξανθός 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.