Με το ποσό των 115.186,75 ευρώ θα επιχορηγηθεί η Άνδρος στο πλαίσιο της τακτικής επιχορήγησης, που θα λάβουν οι δήμοι όλης της χώρας σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου για την ενίσχυσή τους. 

Το σύνολο της ενίσχυσης των δήμων που φθάνει τα 106,5 εκατ. ευρώ (106.536.079 €) στην επικράτεια, κατανέμεται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και αποδίδεται ως πέμπτη (Ε’) τακτική επιχορήγηση έτους 2020, ενώ η χρηματοδότηση προέρχεται από τους κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Δήμων. 

Στο μεταξύ ο κ. Θεοδωρικάκος, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επεκταθούν μέχρι το τέλος του 2020 οι ευνοϊκές ρυθμίσεις (τραπεζοκαθίσματα, δημοτικά τέλη κ.λπ) για τον κλαδο της εστίασης.

#andriakipress

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.