Ανοιχτή Επιστολή / Έκκληση Προς την Επιτροπή Διαχείρισης και Πρόληψης για τον COVID 19 του Δήμου Άνδρου Δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντώνης Παντζόπουλος.

Ανοιχτή Επιστολή / Έκκληση Προς την Επιτροπή Διαχείρισης και Πρόληψης για τον COVID 19 του Δήμου Άνδρου

Η σκέψη, έκκληση, πρόταση του κυρίου Παντζόπουλου ίσως θα έπρεπε να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους εμπλεκόμενους, με δεδομένο ότι αφορά στην δημόσια υγεία, ενώ θα ήταν σκόπιμο τα test να διενεργηθούν και στο Κόρθι και την ευρύτερη περιοχή. Κρίσιμη είναι η ενημέρωση εγκαίρως σε ό,τι αφορά την διεξαγωγή των τεστ, από τους αρμόδιους φορείς, ΚΥΑ και Δήμο Άνδρου.

«Προς την Επιτροπή Διαχείρισης και Πρόληψης για τον COVID 19 του Δήμου Άνδρου

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ΑΝΔΡΙΑΚΗΣ εφημερίδας/ andriakipress.gr, στο Γαύριο έγιναν ή και συνεχίζουν να γίνονται έλεγχοι Αντίγονου με rapid test για τον COVID 19. Ύστερα από την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ ότι στην Άνδρο υπήρξαν ή υπάρχουν τρία (3) κρούσματα εκφράζω την άποψή μου αλλά και την άποψη πολλών συνδημοτών μας ότι πρέπει να γίνει το ίδιο και στην Χώρα της Άνδρου. Δηλαδή να γίνει εξέταση και σε εμάς τους δημότες της περιοχής Χώρας και πέριξ αυτής για να ενημερωθούμε αν είμαστε αρνητικοί η θετικοί στον COVID-19.

Κοινοποίηση: Κλιμάκιο ΕΟΔΥ που προσωρινά εδρεύει στην Άνδρο.» 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.