Rapid test Αντιγόνου την Τετάρτη 18.11.2020 στη Χώρα. Δωρεάν για τους πολίτες οι οποίοι θα θελήσουν να υποβληθούν στην εξέταση μέσα από τα αυτοκίνητα τους, έχοντας μαζί τους την ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους.

Rapid test Αντιγόνου την Τετάρτη 18.11.2020 στη Χώρα
Photo: Dimitris Lotsaris Fb

Στο μεταξύ όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Άνδρου, ανάλογα τεστ θα γίνουν στο Κόρθι ενώ σύμφωνα πάντα με το δελτίο τύπου του Δήμου, τα 58 δείγματα που ελήφθησαν σήμερα στο Μπατσί ήταν όλα αρνητικά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίστηκε σήμερα 16/11/2020 η δράση που διοργανώνει ο Δήμος Άνδρου με τον ΕΟΔΥ και το ΚΥ για δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive -through) στους κατοίκους του νησιού μας. Η σημερινή δειγματοληψία έγινε στο Μπατσί από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με τη βοήθεια της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Άνδρου κ. Σοφίας Τουντασάκη.

Συνολικά ελήφθησαν 58 δείγματα τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Ευχαριστούμε θερμά την Αστυνομία που συντόνισε την ασφαλή προσέλευση των οχημάτων αλλά και τους συνδημότες μας, οι οποίοι προσήλθαν με τα οχήματα τους και όχι πεζοί, σεβόμενοι τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τα μέτρα προς αποφυγή συγχρωτισμού. 

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ συνεχίζει αύριο τις δειγματοληψίες στο Γηροκομείο και τις δημόσιες υπηρεσίες του νησιού.
Παράλληλα προγραμματίζεται DRIVE THROUGH δράση στη Χώρα για την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 από τις 09:00 έως τις 14:00 μπροστά από το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Παραπόρτι. Θα ακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση για την επόμενη δράση η οποία θα γίνει στο Κόρθι.
Προσοχή: Η δράση είναι Drive Through .
Δηλαδή οι πολίτες μπορούν να προσέλθουν ΜΟΝΟ με το αυτοκίνητο τους και ΟΧΙ πεζοί.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να κάνουν το τεστ θα προσέλθουν με το όχημα τους στέλνοντας sms με αριθμό 1 στο 13033 . Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και το ΑΜΚΑ.

Σας τονίζουμε ότι ένα αρνητικό τεστ δε μας εφησυχάζει…
Συνεχίζουμε πιστά την τήρηση των μέτρων, περιορίζουμε τις επαφές και τις μετακινήσεις μας

Μένουμε ασφαλείς για εμάς και τους γύρω μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.