«Έφυγε» η Μαρία Βούλγαρη Δεδελετάκη. Μια κυρία, ένας ευγενικός και τρυφερός άνθρωπος. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της

«Έφυγε» η Μαρία Βούλγαρη ΔεδελετάκηΓια την Μαρία Βούλγαρη-Δεδελετάκη, την Μαρία μας…

Η απρόσμενη είδηση της «αναχώρησης»  της Μαρίας Βούλγαρη-Δεδελετάκη  μας συντάραξε. Σαν κεραυνός ακούστηκε στην Άνδρο πως, μόλις πέντε μέρες μετά,  ακολούθησε τον αγαπημένο της σύντροφό στο τελευταίο του ταξίδι. Ένα ζευγάρι εξαίρετων ανθρώπων δεν είναι πια μαζί μας, αλλά όσοι τους γνώρισαν δεν πρόκειται να τους ξεχάσουν.

Η Μαρία, τα τελευταία χρόνια σαν  Α Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ανδρίων, αλλά και επί σειρά ετών από τη θέση της Γενικής Γραμματέως και μέλους της Επιτροπής Κοινωνικών Εκδηλώσεων και Κοινωνικής Αντίληψης, πρόσφερε πάρα πολλά σε κάθε τι που καταπιάστηκε, και ήταν πολλά.  Άνθρωπος με ευαισθησίες και όραμα δεν σταμάτησε να προσφέρει στα μέλη και τους φίλους της Ένωσης, οργανώνοντας  αξέχαστες εκδηλώσεις, εκδρομές αλλά και επισκέψεις σε σημαντικούς χώρους. Εκδηλώσεις που άφησαν τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους μαςΉταν πάντα δίπλα μας να προτείνει, να αναλάβει, να βοηθήσει,  να προσφέρει. Το κενό που αφήνει η απουσία της θα είναι δυσαναπλήρωτο.

Αυτές τις ώρες η σκέψη μας πηγαίνει στην οικογένεια τηςτον αγαπημένο της αδελφό Νίκο, τον γιό της Μιχάλη, τη νύφη της Κάτια, την εγγονή της και τους συγγενείς της.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Μαρία μας λείπεις ήδη πολύ!

ΨΗΦΙΣΜΑ

Με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του άξιου τέκνου της Άνδρου

Μαρίας Η. Βούλγαρη-Δεδελετάκη

Αντιπροέδρου της Ενώσεως Ανδρίων και εκλεκτού μέλους της Ανδριακής οικογένειας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ανδρίων, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αφού άκουσε τον πρόεδρο που εξήρε την προσωπικότητα της μεταστάσης, τις απαράμιλλες αρετές της ως ανθρώπου με μεγίστη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο,

ΟΜΟΦΩΝΑ ψηφίζει

1. Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια της Ένωσης Ανδρίων στην οικογένεια της μεταστάσης.

2. Να κατατεθεί στεφάνι της Ένωσης Ανδρίων στη σορό της.

3. Να παρασταθεί το Διοικητικό Συμβούλιο στην εκφορά.

4. Να ανασταλούν για ένα μήνα όλες οι εκδηλώσεις της Ένωσης Ανδρίων.

5. Να διατεθεί στη μνήμη της ποσόν για φιλανθρωπικό σκοπό.

6. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα.

Αθήνα 17 Νοεμβρίου Για το Δ.Σ.

     Ο Πρόεδρος Μιχαήλ Καψαμπέλης

Η Γενική Γραμματεύς Όλγα-Ειρήνη Παπαευαγγέλου

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η είδηση για την ξαφνική απώλεια της Μαρίας Βούλγαρη – Δεδελετάκη ήταν συγκλονιστική. Εκείνο όμως πού μέ τάραξε περισσότερο ηταν η τόσο κοντινή αναχώρηση μετά τόν αγαπημένο της σύζυγο.
    Ο νοών νοείτω..
    Θερμά συλλυπητήρια στούς δικούς της.

  2. Λυπήθηκα πολύ για το θάνατο της Μαρίας. Τη θυμάμαι από τα γυμνασιακά μας χρόνια στο τότε κλασσικό εξατάξιο Γυμνάσιο Άνδρου , ήταν ένα χρόνο μικρότερη μου, έχω την εικόνα της από τότε σαν μιας πολύ καλής και πολύ ωραίας κοπέλας. Εκτοτε, από το 1964 δεν την συνάντησα ποτέ. Ας είναι αιωνία η μνήμη της στη μνήμη του Θεού και στη δική μας ολιγόβια μνήμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.