Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στην Αγορά της Χώρας. Αυτές τις μέρες τα Χριστουγγενιάτικα στολίδια είναι το τέλειο αντίδοτο σε όσα ζούμε. Η Αγορά της Χώρας μπορεί να είναι έρημη, λόγω των μέτρων της πανδημίας, αλλά εξακολουθεί να είναι λαμπερή!

Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στην Αγορά της ΧώραςΣε περασμένα χρόνια τρία στολισμένα μαγαζιά στην Αγορά της Χώρας αυτή την εποχή δεν είναι δα κάτι εντυπωσιακό, φέτος όμως που τίποτα δεν είναι όπως παλιά, αυτές οι Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες σαν βιταμίνες αισιοδοξίας, σαν μικρές εκρήξεις χαράς, σαν ξόρκια στο κακό. Μπράβο λοιπόν σε αυτούς που βιάστηκαν να φέρουν λίγο κέφι μέσα στην ερημιά, ας κάνουμε και εμείς στα σπίτια μας το ίδιο!

Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στην Αγορά της Χώρας

🎄 Θα επανέλθουμε όταν στολιστούν και άλλα καταστήματα, θα συμπληρώσουμε αυτό το “φτωχό” ρεπορτάζ με περισσότερες βιτρίνες, ελπίζουμε φέτος να στολιστεί η μοναδική μας Αγορά από του Βογιαζίδη μέχρι τη Ρίβα. 🎄

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.