«Βαδίζοντας στα Αχνάρια του 1821» … για δύο νέους Ανδριώτες. Η προθεσμία λήγει αύριο 29.11.2020 ώρα 23:59 

«Βαδίζοντας στα Αχνάρια του 1821» ... για δύο νέους Ανδριώτες. Η προθεσμία λήγει αύριοΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2 ΝΕΩΝ ΣΤΗΔΡΑΣΗ «ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ 1821» , ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΕΛΛΑΔΑ 2021».

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Άνδρου στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, η Προεδρεία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» καλεί τον Δήμο Άνδρου να προτείνει 2 νέους ανθρώπους (υποχρεωτικά ένα αγόρι και ένα κορίτσι), ηλικίας 18 – 21 ετών, που πληρούν συγχρόνως τις προϋποθέσεις, που αναφέρονται στις συνημμένες Οδηγίες του παρόντος, και οι οποίοι θα ενδιαφέρονταν να συμμετάσχουν στη Δράση της Επιτροπής «Βαδίζοντας στα Aχνάρια του 1821». Η Επιτροπή, κατόπιν αξιολόγησης, θα επιλέξει μεταξύ όλων των προτεινόμενων από τους Δήμους, τους 200 νέους και νέες που θα συμμετάσχουν τελικά σε αυτήν.
Κατά τη διάρκεια του 2021, διακόσιοι νέες και νέοι, χωρισμένοι σε 5 ομάδες, θα περιηγηθούν επί 15 ημέρες σε πέντε διαφορετικές διαδρομές στην Ευρώπη, που είναι ταυτισμένες με την Επανάσταση. Ως «πρεσβευτές» της σημερινής Ελλάδας, οι νέοι και νέες, μεταξύ άλλων, θα επισκεφθούν ιστορικής σημασίας τόπους και τοπόσημα, σύγχρονα μνημεία, πανεπιστήμια, σχολεία, μουσεία, πινακοθήκες, θα συναντηθούν με τις κατά τόπους επίσημες Ελληνικές Αρχές, τοπικούς φορείς, θα πάρουν μέρος σε τοπικές εκδηλώσεις. Μετά την ολοκλήρωση των ταξιδιών, θα παραχθεί ντοκιμαντέρ-οδοιπορικό, στο οποίο θ’ αποτυπώνονται οι εμπειρίες και οι εντυπώσεις τους.

«Βαδίζοντας στα Αχνάρια του 1821» ... για δύο νέους Ανδριώτες. Η προθεσμία λήγει αύριοΗ Επιτροπή λαμβάνει όλα τα’ αναγκαία μέτρα προστασίας και ασφαλούς μεταφοράς τους στις διαδρομές, με την κατάλληλη συνοδεία στελεχών της. Η συμμετοχή των συγκεκριμένων νέων είναι τιμητική για την ‘ Επιτροπή αλλά κυρίως για τον Δήμο Άνδρου.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και πληρούν τις προϋποθέσεις, καλούνται να διαβάσουν τις Οδηγίες που επισυνάπτονται και ν’ αποστείλουν ηλεκτρονικά την συνημμένη αίτηση έως και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020  και ώρα 23.59, τη – στο culture@andros.gr με την ένδειξη «Συμμετοχή στην ενέργεια “Βαδίζοντας στα Αχνάρια του 1821”.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.