Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Μεσαριά και παρατείνεται και αύριο Μεγάλη Τετάρτη η διακοπή κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στο εσωτερικό οδικό δίκτυο του χωριού.

Η ανακοίνωση του Δήμου Άνδρου

Συνεχίζονται οι εργασίες στην Μεσαριά και παρατείνεται η διακοπή διέλευσης Ι.Χ.
Η Μεσαριά το απόγευμα, 27.4.2021 Photo: Team Andriakipress


Λόγω συνέχισης
εργασιών ασφαλτόστρωσης αύριο, Μ. Τετάρτη, 28/04/2021 και μέχρι της 15:00 το απόγευμα, το εσωτερικό οδικό δίκτυο της Μεσαριάς θα παραμείνει κλειστό για όλα τα οχήματα.

Για την διευκόλυνση όλων μας, ζητούμε να μην υπάρχουν σταθμευμένα οχήματα στην συγκεκριμένη περιοχή.
Παρακαλούμε:

1. Να χρησιμοποιείτε τον περιφερειακό δρόμο ως εναλλακτική διαδρομή, καθόλον το διάστημα υλοποίησης των εργασιών. Ο περιφερειακός συνιστάται προς χρήση και από τους μονίμους κατοίκους της περιοχής.

2. Για την προσεκτική διέλευση των πεζών μονίμων κατοίκων της περιοχής από τα σημεία εργασιών και κυρίως κατά την διάρκεια αυτών.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.