Φραντζέσκα Μέλη «Το νησί μου» στην ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

Πόσο πιο περιεκτικός, όσο λιτός και σαφής δεν θα μπορούσε να είναι ο τίτλος παρά μόνο η έκφραση της αγάπης της Φραντζέσκας Μέλη για την Άνδρο και τα Αποίκια. Εκεί που πάντοτε επέστρεφε από την μακρινή Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον όπου έζησε με τις κόρες της και τον άνδρα της τα περισσότερα χρόνια της ζωής της. Μια ζωή πλούσια, έγχρωμη, πολυδιάστατη κι ευωδιασμένη, όπως ακριβώς αναπαράγεται στο έργο της.

Φραντζέσκα Μέλη «Το νησί μου» στην ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

Η ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ αναγγέλλει την έκθεση

 «ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ» είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής της Φρατζέσκας Μέλη, με την οποία η αίθουσα Τέχνης και Μάθησης  «Αδαμαντία» θα εγκαινιάσει την σεζόν Καλοκαίρι 2021.

Πρόκειται για αναδρομική έκθεση έργων της ζωγράφου, που όλα σχεδόν είναι εμπνευσμένα από την φύση και τα τοπία της Χώρας και από το χωριό της, τα Αποίκια. Φρούτα και λουλούδια, ολοκληρώνουν την σειρά των έργων που θα παρουσιάσει.

Η Φ. Μέλη, έζησε μεγάλο μέρος της ζωής της στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, όπου και παρακολούθησε μαθήματα σχεδίου, μόδας και ζωγραφικής.

Ζωγραφίζει με ορμή νέας κοπέλας -παρά τα ενενήντα της χρόνια- και δηλώνει ότι «όταν πιάνει το πινέλο ξεχνάει τα πάντα»!!!

Διάρκεια έκθεσης 17-30/6/2021 Τόπος: Αίθουσα Τέχνης και Μάθησης «Αδαμαντία», Νειμποριό, Χώρα.

Φραντζέσκα Μέλη «Το νησί μου» στην ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.