Η Τέχνη είναι ανάγκη και η ζωή μας την έχει ανάγκη ιδιαίτερα στις μέρες μας με την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που βιώνουμε, μόνο η τέχνη μπορεί να γίνει το αντίβαρο στην αγωνία, αλλά και η έκφρασή της.

“Το πολιτιστικό Δίκτυο Τέχνης και Εκπαίδευσης ΑRTISAN ART IS A Need παρουσιάζει τη δουλειά των μαθητών του, μικρών και μεγάλων, ύστερα από άλλο ένα ιδιαίτερο χρόνο σε δύο σημεία.

Η Τέχνη είναι ανάγκη και η ζωή μας την έχει ανάγκη

Η έκθεση ANDROS ARTISANS 2021 για 7η χρονιά!με τίτλο “Επανάσταση Γένους Θηλυκού“, παρουσιάζεται στο φουαγιέ του Ανοιχτού Θεάτρου στη Χώρα και με την υποστήριξη του Φεστιβάλ Άνδρού, για το διάστημα από 01/08/2021 έως 20/08/2021!

Η Τέχνη είναι ανάγκη και η ζωή μας την έχει ανάγκη

Η ατομική έκθεση με τίτλο “Α Colorful Dance To The Full” της Daniele Champsiaux, μιας γαλλίδας κυρίας από το τμήμα των ενηλίκων, η οποία έμεινε στο νησί μας όλο το χειμώνα και είχε την ευκαιρία και το χρόνο (!) να δουλέψει μια σειρά από χαρούμενα χρωματιστά έργα τα οποία έχουμε τη χαρά να σας τα παρουσιάζουμε στο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου Ενδοχώρα στη Χώρα από τώρα και μέχρι το Σεπτέμβριο!

Η Τέχνη είναι ανάγκη και η ζωή μας την έχει ανάγκη

Η Daniele εδώ και πολλά χρόνια μαζί με τον άντρα της, έχει επιλέξει την Άνδρο για να μένει 6 μήνες το χρόνο. Μια άλλη Περσεφόνη δηλαδή, η οποία, ύστερα και από την έξοδο – είσοδο του αγαπημένου της, αποφάσισε να συνεχίσει να έρχεται και να μένει εδώ, όπως το έκανε και πρίν.

Η Τέχνη είναι ανάγκη και η ζωή μας την έχει ανάγκη

Άλλωστε ήταν για εκείνους και εξακολουθεί να είναι ακόμα για εκείνη ο προσωπικός τους παράδεισος.

Η Τέχνη είναι ανάγκη και η ζωή μας την έχει ανάγκη

Σε αυτό τον παράδεισο, λοιπόν αυτό τον πολύ ιδιαίτερο χρόνο, είχε την ευκαιρία να μείνει όλες τις εποχές μαζί μας και να δουλέψει επίσης πολύ στο εργαστήριο μας. Οπότε  τώρα έχετε την ευκαιρία και εσείς να απολαύσετε τα έργα της και να μπείτε στον φιλικό κόσμο των χρωματικών αντιθέσεων μιας ελεύθερης σκέψης που ευτυχώς εκεί, μπορούμε να αισθανθούμε ασφαλείς, προστατευμένοι και να ταξιδέψουμε παντού!!

Η Τέχνη είναι ανάγκη και η ζωή μας την έχει ανάγκη

Mε τη φαντασία μας”!

Επιμέλεια εκθέσεων και εισήγηση εργαστηρίων

Αριστέα Γράβου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.