«Θεόφιλος Καϊρης: Μια οδύσσεια ιδεών» είναι το θέμα της ομιλίας ενός καινούριου θεσμού αυτού των διαλέξεων, που θα διοργανώνει στο νησί η Καΐρειος Βιβλιοθήκη

«Θεόφιλος Καϊρης: Μια οδύσσεια ιδεών» στο Ανοιχτό Θέατρο

Η Καΐρειος Βιβλιοθήκη, με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, θέλοντας να τιμήσει το μεγάλο τέκνο της Άνδρου και ένα εκ των πρωταγωνιστών του `21 Θεόφιλο Καΐρη καθιέρωσε ένα νέο θεσμό: κάθε δύο χρόνια θα διοργανώνει στο νησί μια ομιλία από εξέχοντα επιστήμονα σχετική με τον Θεόφιλο Καΐρη.

«Θεόφιλος Καϊρης: Μια οδύσσεια ιδεών» στο Ανοιχτό Θέατρο
Photo: tovima.gr

Εγκαινιάζοντας το θεσμό, την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 8.30μμ στο Ανοικτό Θέατρο Άνδρου, ο Ακαδημαϊκός και Ομότιμος Καθηγητής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πασχάλη Κιτρομηλίδη, θα δώσει μια ξεχωριστή ομιλία με θέμα: «Θεόφιλος Καϊρης: Μια οδύσσεια ιδεών»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.