Ο Δ. Λοτσάρης ευχαριστεί το ΕΚΑΒ με επιστολή του στον πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας κ. Νίκο Παπαευσταθίου.

Ο Δ. Λοτσάρης ευχαριστεί το ΕΚΑΒ

Ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου, για την ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου να ενισχυθεί ο στόλος ασθενοφόρων ΕΚΑΒ με ένα ακόμη όχημα.

Ο Δ. Λοτσάρης ευχαριστεί το ΕΚΑΒ

Από τις 9 Αυγούστου 2021 και μέχρι το πέρας της τουριστικής περιόδου το όχημα έχει παραχωρηθεί στο νησί και βρίσκεται σε επιφυλακή για να καλύπτει τις ανάγκες του βόρειου τμήματος της Άνδρου.

Με στόχο να κάνουμε το νησί έναν ασφαλή τόπο διαμονής για κατοίκους, δημότες και επισκέπτες, συνεχίζουμε να λαμβάνουμε κάθε πρωτοβουλία που συνεισφέρει στην κοινωνία και το καλό της Άνδρου.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis#

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.