Τέλος στην στάθμευση οχημάτων στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας ανακοίνωσε ο Δήμος Άνδρος με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ ο Δήμαρχος Άνδρου. Από αύριο Κυριακή ο χώρος parking στο προαύλιο θα κλείσει καθώς ξεκινούν άμεσα οι εργασίες κατασκευής του νέου δημοτικού σχολείου.

Τέλος στην στάθμευση οχημάτων στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας
Η Ανακοίνωση
 
ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΩΡΑΣ
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΙΧ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ
Η ΟΧΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΝΙΜΟ
Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες κατασκευής του νέου δημοτικού σχολείου Χώρας. Για τον λόγο αυτό, από ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 και μέχρι νεωτέρας το parking στον προαύλιο χώρο του σχολείου ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.
Παρακαλούμε:
– Όσους έχουν σταθμεύσει τα οχήματά τους στον εν λόγω χώρο να τ’ απομακρύνουν πριν από την Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021.
– Να χρησιμοποιείτε εναλλακτικούς χώρους στάθμευσης και ν’ αποφύγετε τον προαύλιο χώρο του σχολείου συμβάλλοντας στην ομαλή ροή των εργασιών για το νέο σχολείο.
– Για την προσεκτική διέλευση πεζών απ’ την ευρύτερη περιοχή.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.