Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στους "Φίλους της Καϊρείου Βιβλιοθήκης"
Photo: Team Andriakipress

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Σωματείου των “Φίλων της Καϊρείου Βιβλιοθήκης” έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μίνα Καμπάνη-Μαραγκοπούλου. Αντιπρόεδροι: Κατερίνα Καΐρη, Κατερίνα Μωραΐτου. Γραμματέας: Έρρικα Καΐρη. Ταμίας: Μαριέλλα Μαρκιανού-Σπηλιοπούλου. Μέλη: Κατερίνα Χελιώτη, Κατερίνα Ζαρμπή-Μαγείρου, Άννα Βούλγαρη.

Το νέο Δ.Σ., ευχαριστεί για την ανεκτίμητη προσφορά του τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Λουκρέζη. Η περίοδος της προεδρίας του κ. Λουκρέζη, ταυτίστηκε με την ψυχραιμία, την σταθερότητα και την προσήλωση στους στόχους του σωματείου. Το Σωματείο «Φίλοι της Καϊρείου Βιβλιοθήκης», από την αρχή που ιδρύθηκε ενισχύει υλικά και ηθικά την Καΐρειο βιβλιοθήκη και τους σκοπούς της. Συνεισφέρει στις δαπάνες, καλύπτει τρέχουσες λειτουργικές ανάγκες, βρίσκεται πάντα κοντά στη Βιβλιοθήκη

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.