Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο πρόκειται να γίνει και στο Μπατσί καθώς όπως ανακοινώθηκε βρίσκεται σε εξέλιξη γεωτεχνική μελέτη και έρευνα.

Συνεδριακό - Πολιτιστικό Κέντρο και στο Μπατσί
Το δελτίο τύπου του Δημάρχου Άνδρου
 
Η διαδικασία είναι υποχρεωτική για την έκδοση οικοδομικής άδειας δημόσιου κτιρίου και τα αποτελέσματα της θα είναι στην διάθεση του Δήμου γύρω στα τέλη Οκτωβρίου.
Το κόστος καλύπτεται από χρήματα του Δήμου.
Γίνεται έτσι ένα ακόμα βήμα για την μελετητική ωρίμανση του έργου.
 
Συνεδριακό - Πολιτιστικό Κέντρο και στο Μπατσί
 
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την εν εξέλιξη μελέτη κατασκευής Συνεδριακού-Πολιτιστικού Κέντρου στο Μπατσί στο οικόπεδο που δώρισε στην Κοινότητα Μπατσίου ο αείμνηστος Ιωάννης Μαγουλάς ( πίσω από το Αγροτικό Ιατρείο Μπατσίου)
Όλες οι μέχρι σήμερα μελέτες έχουν γίνει και έχουν δωριθεί στον Δήμο από ομάδα ιδιωτών μηχανικών, θέμα στο οποίο θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.