"Αντίο" Superferry II, "Καλό Χειμώνα" από το ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π.
Στιγμή Αποχαιρετισμού στο φακό του ζωγράφου Μιχάλη Τζανουλίνου.

Μια μέρα μουσκλωμένη – όπως λέει και η τοπική ντοπιολαλιά- ακύμαντη και βροχερή έμελλε να είναι η τελευταία ημέρα που τα F/B Superferry (Golden Star Ferries) και ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π. (Fast Ferries) αποχαιρετούν την Άνδρο, το καθένα για τους δικούς του λόγους. Ο Αντώνης Αντώνογλου και ο Μιχάλης Τζανουλίνος ήταν εκεί, για την Ανδριακή/andriakipress.gr. Ευχαριστούμε θερμά.

Με μια αριστοτεχνική στροφή αφιερωμένη στο νησί που επισκέπτεται τα τελευταία 28 χρόνια το F/B SUPERFERRY II αποχαιρέτισε την Άνδρο και τους Ανδριώτες. Συγκινητικός ο ήχος της σφυρίχτρας του. Όλα κάποτε τελειώνουν. Καλή Τύχη στα νέα χέρια και στα καινούρια λιμάνια. 

 

"Αντίο" Superferry II, "Καλό Χειμώνα" από το ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π.
Ένα γκρι, θλιμμένο δειλινό, φορτωμένο μνήμες και ερωτηματικά… Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος
Σφυρίζοντας για καλό χειμώνα το F/B ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π αποχαιρετά την Άνδρο, το σημερινό μουντό απόγευμα της 10.10.2021.

"Αντίο" Superferry II, "Καλό Χειμώνα" από το ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π.

Μετά την αναχώρηση των πλοίων της γραμμής το λιμάνι παρέμεινε στην συνήθη μοναξιά του, με τις βαρκούλες να λικνίζονται ελαφρά και κάποιο ιστιοφόρο να βγαίνει ή να μπαίνει στον όρμο του Γαυρίου. Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα συνεσθηματα ανάμικτα..κ πολλές αναμνήσεις..καλές θάλασσες όπου κ αν είναι…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.