Άνδρος Νέοι Ορίζοντες: Κοίτα ποιοί μιλούν

“Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπάλλας, σε συνεργασία με τον δήμαρχο κ. Λοτσάρη, απειλεί να παραπέμψει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, για αργία δημοτικούς συμβούλους της Αντιπολίτευσης λόγω απουσιών.

Αντί πρωτοχρονιάτικα να πράξει το αυτονόητο και να ανταλλάξει ευχές ή να ευχηθεί προς όλους ανεξαιρέτως, ενεργοποίησε, λέει, τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου με την σύμφωνη γνώμη του κ. Λοτσάρη.

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς σε αυτή την πανελλαδικά, επική κίνηση κακίας;
Τι να πει κανείς για τις άθλιες ύβρεις του κ. Λ. Μπάλλα κατά συμβούλων;

-Αξιοθαύμαστος ο κατεξοχήν απών από τα Δημοτικά Συμβούλια και από την Άνδρο κ. Μπάλλας.

Δεν χρειάζεται παρά να ανατρέξει κανείς στα αναρτημένα στην ¨Διαύγεια” πρακτικά των Δημοτικών Συμβουλίων της τελευταίας δεκαετίας για να διαπιστώσει, ιδίοις όμμασι, τις αμέτρητες απουσίες του κ. Μπάλλα, αλλά και σημερινών αντιδημάρχων της διοίκησης Λοτσάρη, για τις οποίες κανείς δεν θέλησε να υλοποιήσει τέτοια εκδικητική κίνηση.

-Να θαυμάσουμε τον προγραμματισμό των Δημοτικών Συμβουλίων σε μέρες  γιορτινές, οικογενειακές και για πολλούς δημοτικούς συμβούλους μοναδικές ευκαιρίες για να συναντηθούν με τις οικογένειές τους;

Ακόμα και την καθιερωμένη παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων στην Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς ξέχασαν, προγραμματίζοντας εκείνη την ώρα το Συμβούλιο, εμφανώς παρασυρμένοι από την λύσσα να τελειώνουν το ταχύτερο δυνατό με τον απίθανο προϋπολογισμό τους.
Ο οποίος προϋπολογισμός, σύμφωνα με τη υπάρχουσα νομοθεσία, εγκρίνεται έτσι κι αλλιώς ανεξάρτητα πλειοψηφίας της αντιπολίτευσης.

Παραμονή Χριστουγέννων καταμεσήμερο και ανήμερα Πρωτοχρονιάς πρωί, ημέρες αφιέρωσης στις οικογένειες και στα παιδιά μας, ποιός λογικός άνθρωπος θα την αφιέρωνε στην ψήφιση ενός ήδη ψηφισθέντος προϋπολογισμού, που είναι απλά:
η χαρά των απευθείας αναθέσεων, των απευθείας μελετών και της μηδαμινής χρηματοδότησης των χωριών;

Έπρεπε να μπουν όλα σε δεύτερη μοίρα καθώς έχει προτεραιότητα η τυπική έγκριση δαπάνης 7500 ευρώ ετησίως για δωρεάν κινητά τηλέφωνα και ακριβά προγράμματα, σε Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και Γενικό Γραμματέα ή μήπως, να πούμε:
για την απίστευτη σπατάλη της έγκρισης των 75.000 ευρώ για το καινούριο site του Δήμου;
Μοναδικό πανελλαδικά φαινόμενο!

Αυτή ήταν η φούρια τους και σε αυτόν τον προϋπολογισμό υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο οι υπογραφές της   συνδιοίκησης Λοτσάρη-Γιαννίση-Μπάλλα.

Ιστορικές οι απουσίες των εν λόγω καταγγελόντων από κρίσιμες στιγμές στο νησί, τόσο σε φωτιές, απεργίες πλοίων κ.α., όσο και σε εορταστικές μέρες ή εκδηλώσεις, όπου είθισται ο δήμαρχος να βρίσκεται στο νησί και όχι να διασκεδάζει στην Αττική, καλώντας στο προσωπικό του ιστοχώρο τους κατοίκους να φύγουν από την Άνδρο και να διασκεδάσουν στην επιχείρησή του ΕΚΤΟΣ Άνδρου.

Αυτοί που απειλούν και παραπέμπουν Δημοτικούς Συμβούλους, ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην Άνδρο, είναι οι πραγματικά απόντες από την Άνδρο, από τις χαρές της κι από τα προβλήματά της και την θυμούνται μόνο όταν έρχεται η ώρα της καρέκλας και των συνοδευτικών της.

Το παράδειγμα προς αποφυγή αυτής της συνδιοίκησης γίνεται κάθε φορά και πιο εμφανές”.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.