Άνδρος: Τέσσερα (4) νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Άνδρο, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στην ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης στις 27.1.2022, με την χώρα μας να καταγράφει 19.712 νέες μολύνσεις μέχρι τις 15:00 σήμερα. Έχασαν την μάχη για την ζωή 112 συνάνθρωποι μας, 633 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ στα νοσοκομεία της χώρας.

Άνδρος: Τέσσερα (4) νέα κρούσματα

Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 504 (79.62%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 129 (20.38%)  είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ εδώ

Διενεργήθηκαν 23.178 μοριακά (PCR) tests και 212.760 rapid

 

Χαλάρωση στα μέτρα

Στη χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό που είχαν ληφθεί πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων για τους χώρους εστίασης και διασκέδασης ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης πριν από λίγο. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, από τις 30 Ιανουαρίου, η εστίαση βγαίνει από το mute, αφού θα επιτρέπεται ξανά η μουσική. Απελευθερώνεται το ωράριο λειτουργίας των εν λόγω μαγαζιών, τα οποία κλείνουν τα μεσάνυχτα εδώ και μερικές εβδομάδες. Η διασκέδαση παραμένει μόνο για καθήμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.