ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 31.01.2022 Αποζημιώσεις για απώλειες ζωϊκού, φυτικού – παγίου  κεφαλαίου

Σήμερα, Δευτέρα 31/01/2022, είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτημάτων κτηνοτρόφων και παραγώγων.

Όσοι κτηνοτρόφοι έχουν απώλειες ζωϊκού κεφαλαίου, καθώς και όσοι παραγωγοί έχουν απώλειες σε φυτικό κεφάλαιο (ελαιόδεντρα, εσπεριδοειδή κλπ) ή  σε πάγιο κεφάλαιο (θερμοκήπια, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, γεωργικές αποθήκες, γεωργικά υπόστεγα), λόγω της πρόσφατης θεομηνίας και δικαιούνται αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ (να είναι ασφαλισμένοι στον ΕΛΓΑ για το φυτικό ή πάγιο κεφάλαιο),  μπορούν να καλούν μέχρι σήμερα το βράδυ στο τηλέφωνο: 2282041855 ή 6930078455 να αποστέλλουν email στο: floukrezis@andros.gr, ώστε να προγραμματιστεί αυτοψία από κτηνίατρο του ΕΛΓΑ και να εξασφαλιστούν αποζημιώσεις.    

Ο Δήμος υποβοηθώντας το έργο του ΕΛΓΑ θα συγκεντρώσει και θα καταγράψει τις απώλειες των ζώων. Ο ΕΛΓΑ θα αξιολογήσει και θα δρομολογήσει τις αποζημιώσεις των δικαιούχων.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.