Το Επιμελητήριο Κυκλάδων προτίθεται να διοργανώσει σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας στην Άνδρο τον Μάιο ώστε να εξασφαλιστεί εγκαίρως η επιμόρφωση των εργοδοτών που απασχολούν ή πρόκειται να απασχολήσουν προσωπικό για να ασκούν οι ίδιοι τα καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή τους.

Σεμινάριο Τεχνικού  Ασφαλείας τον Μάϊο στην ΆνδροΓια να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο είναι απαραίτητο να υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον από τους εργοδότες του νησιού ώστε να οργανωθεί το τμήμα. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 16η Μαρτίου. Το σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας αφορά κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης που απασχολεί ή επιθυμεί να απασχολήσει προσωπικό έτσι ώστε να ασκεί ο ίδιος τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή του. Διαφορετικά, είναι απαραίτητο να προσλάβει εξωτερικό συνεργάτη για όσο διάστημα απασχολεί προσωπικό.

Κάθε ενδιαφερόμενος εργοδότης καλείται να υποβάλλει τα παρακάτω δικαιολογητικά άμεσα στο email info-andros@cycladescc.gr :

  1. συμπληρωμένη αίτηση με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου εργοδότη (επισυνάπτεται),
  2. εικόνα taxis με όλες τις δραστηριότητες,
  3. στοιχεία μητρώου φυσικού/νομικού προσώπου της επιχείρησης,

προκειμένου να συμπεριληφθεί στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδιάζεται να υλοποιηθεί στην Άνδρο τον Μάιο του 2022.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 2 ημέρες / 10 ώρες και αφορά τις επιχειρήσεις χαμηλής επικινδυνότητας των κλάδων του εμπορίου και παροχής υπηρεσιών όπως εστιατόρια, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία, καφέ μπαρ, καφενεία, αναψυκτήρια, εμπορικά καταστήματα, τουριστικά γραφεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων/μοτοποδηλάτων, παντοπωλεία κ.α.

Μετά την υποβολή των δικαιολογητικών θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου και τη διαδικασία επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας, η οποία αφορά την καταβολή του κόστους συμμετοχής του σεμιναρίου αξίας 70 ευρώ και απαραίτητη προϋπόθεση την ταμειακή ενημερότητα προς το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών πραγματοποιώντας τα εν λόγω σεμινάρια δια ζώσης στο κάθε νησί όπως προβλέπεται από την ισχύουσα εγκύκλιο και τα μέτρα προστασίας ώστε να ολοκληρωθεί η επιμόρφωση εγκαίρως εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν.

 Εφόσον έχετε ήδη επιμορφωθεί, ισχύει το πιστοποιητικό σας και δεν χρειάζεται εκ νέου παρακολούθηση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία παρακαλώ καλέστε το γραφείο Άνδρου στο τηλέφωνο 22820251490.

Επιμελητήριο Κυκλάδων

Συμπληρώστε την  Αίτηση επιμόρφωσης Τεχνικού Ασφαλείας_2022

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.