Αρχιερατικό Ευχέλαιο στα Αποίκια

Την Πέμπτη 7 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Δωρόθεος, στα πλαίσια της ποιμαντικής του επισκέψεως στην Άνδρο, ήλθε στο χωριό μας και ετέλεσε το μυστήριο του ιερού ευχελαίου στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κατασυρτής.

Αρχιερατικό Ευχέλαιο στα Αποίκια

Παρέστησαν αρκετοί ενορίτες και συγχωριανοί μας, οι οποίοι παρακολούθησαν το μυστήριο με κατάνυξη. Μετά το πέρας του μυστηρίου ο Σεβασμιώτατος μετά της συνοδείας του και το εκκλησίασμα κατέβηκαν στο παρακείμενο πνευματικό κέντρο του Συλλόγου μας, όπου με φροντίδα της Προέδρου κ. Μπαρού και κυριών μελών του Συλλόγου προσφέρθηκαν τσάι και γλυκίσματα.

Αρχιερατικό Ευχέλαιο στα Αποίκια

Μεγάλη η συγκίνηση των ενοριτών μας, γιατί ήταν η πρώτη μετά από χρόνια επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου στην Κατασυρτή και μάλιστα σε ακολουθία ευχελαίου. Τον ευχαριστούμε θερμότατα για την ευλογημένη παρουσία του και ευελπιστούμε ότι θα τον έχουμε και πάλι κοντά μας σύντομα.   

Εκ του Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.