To travel.gr αγαπά την Άνδρο, το έχει αποδείξει με όμορφα στοχευμένα άρθρα.

andros_Chora

Αυτή τη φορά μας ξεναγεί σε “5 καταπράσινες εξορμήσεις με βάση τη Χώρα της Άνδρου” δηλαδή στις Στενιές, στον Καταρράκτη Πυθάρα, στην Πηγή Σάριζα, στις Μαίνητες και στο Οινοποιείο Κουρτέση. Το Travel.gr είναι δίγλωσσο ταξιδιωτικό portal, όπως λέει αποθεώνει την εμπειρία του ταξιδιού στην Ελλάδα και τον κόσμο!

Οι φωτογραφίες είναι πανέμορφες καθώς και οι περιγραφές:

“Πανέμορφη φύση, οργιώδης βλάστηση, τρεχούμενα νερά, φημισμένες πηγές και αμπελοκαλλιέργειες σε σύντομες διαδρομές από την πρωτεύουσα του αγαπημένου κυκλαδίτικου νησιού.”

Kourtesi_wines
Οινοποιείο Κουρτέσης

“Είτε μεμονωμένες, είτε συνδυαστικά ακόμη και μέσα σε μια μέρα, οι παραπάνω εξορμήσεις είναι μια καλή ευκαιρία για να δείτε μια ακόμη, διαφορετική πλευρά του δεύτερου μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων και να ανακαλύψετε μια ακόμη όψη της αγαπημένης Άνδρου, αυτή των νερών και της πλούσιας φύσης της”.

Απολαύστε το άρθρο εδώ: travel.gr/5-kataprasines-exormiseis-me-vasi-ti-cho

INFO Το άρθρο και τις φωτογραφίες υπογράφει η ΑΡΙΕΤΤΑ ΠΟΥΛΙΟΥ

Άρθρα του travel.gr που αφορούν την Άνδρο:
Αρχοντική και εναλλακτική 

Άνδρος: Πόση πεζοπορία αντέχετε; Όλα για την «Andros Route»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.