Η εκδρομή του Συλλόγου των Απανταχού Αποικιανών στην Τήνο 

Οι Αποικιανοί εξέδραμαν στη Τήνο

Συνεχίζοντας τις κοινωνικές και πολιτιστικές του δραστηριότητες, ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε ολοήμερη προσκυνηματική και περιηγητική εκδρομή στην Τήνο την  Τετάρτη 8 Ιουνίου. Αναχωρήσαμε το πρωί από την Άνδρο και φθάνοντας στην Τήνο, επιβιβασθήκαμε σε πούλμαν του ΚΤΕΛ Τήνου. Επισκεφθήκαμε πρώτα την ιερά Μονή Κεχροβουνίου, όπου ασκήτευσε η οσία Πελαγία .Κατόπιν περιηγηθήκαμε μερικά από τα όμορφα χωριά του νησιού (Βώλακα, Κάμπο, Καρδιανή,  Καλλονή, Υστέρνια, Πάνορμο, Πύργο ), κάνοντας σύντομες επισκέψεις σε κάποια από αυτά για φαγητό και καφέ ή βόλτα. Καταλήξαμε στον ιερό ναό της Μεγαλόχαρης για τον εσπερινό και την παράκληση και μετά από μια περιδιάβαση στον κεντρικό δρόμο της Τήνου πήραμε το βραδυνό πλοίο για την Άνδρο, με τις πιο ευχάριστες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

Οι Αποικιανοί εξέδραμαν στη Τήνο

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους μας για την ενθουσιώδη συμμετοχή τους, το ταξιδιωτικό γραφείο Μπατή στο Γαύριο για τη συνεργασία του, τις εταιρείες GOLDEN STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS ,με τα πλοία των οποίων μετακινηθήκαμε, καθώς και τα ΚΤΕΛ ΑΝΔΡΟΥ KAI ΤΗΝΟΥ για την άριστη συνεργασία τους στις οδικές μετακινήσεις μας και την εξαιρετική ξενάγηση από τον οδηγό μας στην Τήνο. Ελπίζουμε σύντομα να συναντηθούμε σε νέες δραστηριότητες.

Εκ του Δ. Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.