Το παγοποιείο Μαντζαβελάκη εστία καλλιτεχνικών δρώμενων

Το Μουσείο Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης θα φιλοξενήσει φέτος την περιοδική έκθεση ANDROS ARTISANS 2022 με τον τίτλο ART STORIES που φέτος συμπληρώνει 9 χρόνια. Η έκθεση θα εγκαινιασθεί στις 13 Αυγούστου στο χώρο του Παλαιού Παγοποιείου στις 7μμ. και θα διαρκέσει μέχρι 31.8.2022

Το παγοποιείο Μαντζαβελάκη εστία καλλιτεχνικών δρώμενων

Το δελτίο τύπου

Αυτό το Καλοκαίρι έχουμε τη χαρά να φιλοξενεί την έκθεση μας, ένας χώρος παραδοσιακής ανδριώτικης αισθητικής και πλούσιας καλλιτεχνικής πορείας. 

Το παγοποιείο Μαντζαβελάκη εστία καλλιτεχνικών δρώμενων

Το μουσείο Λαογραφίας στην είσοδο της Χώρας της Άνδρου (πρώην παγοποιείο Μαντζαβελάκη Πίσω από το Ξενοδοχείο Παράδεισος), είναι μια εστία καλλιτεχνικών δρώμενων, η οποία φροντίζει με την υποστήριξη και καθοδήγηση της καλλιτεχνικής διευθύντριας κ.Βασιλοπούλου  να φιλοξενεί εκδηλώσεις, οι οποίες εμπνέουν τη δημιουργικότητα και αναδεικνύουν την τέχνη και τους ανθρώπους της Άνδρου.

Το παγοποιείο Μαντζαβελάκη εστία καλλιτεχνικών δρώμενων

Για άλλη μια χρονιά μικροί και μεγάλοι, μέλη του δικτύου ARTISAN δούλεψαν όλο το χρόνο με πολλή αγάπη για τα χρώματα και τη χαρά της ζωγραφικής αφήγησης και πρόκειται να παρουσιάσουν τις πολύχρωμες ιστορίες τους πάνω σε χαρτί και καμβάδες, με σκοπό να μοιραστούν μαζί σας λίγο ή περισσότερο από τη συγκίνηση τους και να επικοινωνήσουν με τα μάτια και την καρδιά όλα όσα οι λέξεις και η επαφή άφησαν χώρο για να δείξουν.

 

Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε σε αυτή τη διάσταση που ο χώρος και ο χρόνος φτάνουν για να χωρέσουν κάθε ζωντανή στιγμή γόνιμης σκέψης, έτοιμη να ανθίσει και να ομορφύνει όλα τα μέσα και τα έξω μας.

Το παγοποιείο Μαντζαβελάκη εστία καλλιτεχνικών δρώμενων

Επιμέλεια Έκθεσης και Εισήγηση Εργαστηρίων: Αριστέα Γράβου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.