Η Ανακοίνωση του Δήμου

Τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου.

Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου χλοοτάπητα στο δημοτικό Στάδιο Άνδρου, έργο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Για τη διευκόλυνση της ολοκλήρωσής του και την διέλευση των βαρέων οχημάτων μεταφοράς του προς το Παραπόρτι, παρακαλούμε να μην σταθμεύσετε από το πρωί της Παρασκευής 09, το Σάββατο 10, την Κυριακή 11 και μέχρι και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 στη δεξιά πλευρά του δρόμου προς Παραπόρτι, από το ύψος του Κινηματογράφου «Άλεξ» έως την παραλία Παραπορτίου.

Όσοι ιδιοκτήτες έχουν σταθμεύσει ήδη στα παραπάνω σημεία, παρακαλούμε να τ’ αποσύρουν σήμερα 08/09/22.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόηση.

Σημείωση: Εαν ο χλοοτάπητας είναι φυσικό γκαζόν, ας μεριμνήσουν εγκαίρως οι υπεύθυνοι για την συντήρησή του (πότισμα, κουρέματα, ψεκασμοί για ενδεχόμενες μηκυτιάσεις κ.λπ. καθώς το γκαζόν για την Αττική και για τα νησιά δεν ενδείκνυται, όπως τουλάχιστον συμβουλέυουν οι κηπουροί και οι γεωπόνοι)  όπως και για κάθε άλλο είδος χλοοτάπητα βέβαια. 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.