ΕΒΔΟΜΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ 21-9-22 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΤΟΙΣ ΠΟΛΙΤΑΙΣ ΜΗ ΘΡΑΣΥΝΟΥ
Μην αποθρασύνεσαι προς τους Συμπολίτες σου (ως Ηγέτης)
Σόλων 630-560 π.Χ.

 Κατά Πάγια Τακτική η ΓΓΠΠ του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης ΔΙΑΒΙΒΑΣΕ και την Έκτη Ανοικτή Επιστολή Καταγγελίας κατά της Δημοτικής Αρχής Άνδρου της 21-7-22 Προς το Γραφείο του Δημάρχου Άνδρου κ. Δ. Λοτσάρη (Δημοσιοποιείται στο τέλος του κειμένου το σχετικό έγγραφο με αριθ. πρωτ. Α879/23-7-22). Επί του θέματος από τον Δήμο Άνδρου για ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Επικρατεί «Άκρα του Τάφου Σιωπή»!!!

 Επιπλέον στα Απαντητικά Έγγραφα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Άνδρου και συγκεκριμένα με Α.Π. 6547/15-6-21 προς την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, με Α.Π. 6039/10-7-21 προς τον Συνήγορο του Πολίτη και με Α.Π. 7088/28-7-21 προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου Επισημαίνονται τα ακόλουθα:

α) Ουδέποτε ακόμα και μέχρι σήμερα Έλαβε ο Συντάκτης των Συστημένων Επιστολών και των Καταγγελιών ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ από τον Δήμο Άνδρου επί των Αναγραφομένων σε αυτές παρά τις προβλέψεις των Νόμων 1599/1986 και 2690/1999. Αλαζονικά ο Δήμος Άνδρου επέλεξε όπως, οι Απαντήσεις του Να Γίνουν Μόνο με Κοινοποίηση των Σχετικών Εγγράφων που Εκδόθηκαν από τον Δήμο Άνδρου προς την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και μετά από προτροπή των εν λόγω Υπηρεσιών. Την Απάντηση προς τον Συνήγορο του Πολίτη, Έλαβε γνώση ο Συντάκτης των Επιστολών – Καταγγελιών με Πρωτοβουλία του Συνήγορου του Πολίτη στις 19-9-22 μετά παρέλευση Δέκα Τεσσάρων Μηνών. (Το σχετικό Έγγραφο με αριθ. πρωτ. 6039/10-6-22 Δημοσιοποιείται στο τέλος του κειμένου).
β) Στα εν λόγω Απαντητικά Έγγραφα Περιγράφονται ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ που Έχουν Δρομολογηθεί από τις Προηγούμενες Δημοτικές Αρχές της Άνδρου από 2010 μέχρι 2015 για τον Δρόμο «Αντρέα – Φιρόγια». Το Έργο της Σημερινής Δημοτικής Αρχής Άνδρου ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ. Δυστυχώς ο Δήμαρχος Άνδρου ΚΡΥΒΕΤΑΙ πίσω από τα ΕΡΓΑ των Προηγούμενων Αρχών της Άνδρου για να Παραπληροφορήσει και να Δικαιολογήσει την ΠΛΗΡΗ ΑΠΡΑΞΙΑ του!!!
γ) Στα ίδια Έγγραφα, Γίνεται ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ στην Συστημένη Επιστολή της 10-6-20. Η ΥΠΑΡΞΗ των Άλλων Συστημένων Επιστολών της 1-7-20, 9-9-20, 9-11-20 και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ της 11-12-20 ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ δια να ΜΗ Φανερωθεί Η ΑΡΝΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ Σε Αυτές.
δ) Στα πιο πάνω Έγγραφα του Δήμου Άνδρου ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ στα Έγγραφα της ΔΙ.Π.Υ. Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ με αριθ. πρωτ. 1571Φ.701.1/1-9-20, 1611Φ.701.1/1-9-20 και 2225Φ.701.1/8-10-20 που χαρακτηρίζουν τον Δρόμο «Αντρέα – Φιρόγια» και ως Δρόμο Πυρασφάλειας για το χωριό Συνετί Άνδρου, Για Να ΜΗ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΝ Λόγω Δρόμου.
ε) Στα ανωτέρω Εκδοθέντα Έγγραφα του Δήμου Άνδρου ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ στην Επιστολή που Εκδόθηκε από το Δήμο Άνδρου με Α.Π. 5099/14-5-21 Προς τους Ιδιοκτήτες των Αγροτεμαχίων από όπου θα περάσει ο Δρόμος «Αντρέα – Φιρόγια» για το κάτω τμήμα του οικισμού Συνετί Άνδρου, Για Να ΜΗ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ από τον Δήμο Άνδρου της Προτάσεως της Συστημένης Επιστολής της 10-6-20.
 Από τα Αναφερθέντα στην πιο Πάνω Παράγραφο, ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ Τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Δ. Λοτσάρη!!
 Για τους Λόγους Αυτούς ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ το Υπουργείο Εσωτερικών Λόγω της «Αδικαιολόγητης Αποφασιστικότητας και Όχι Μόνο» του Δήμου Άνδρου, ΛΑΒΕΙ Όλα τα Απαιτούμενα ΜΕΤΡΑ και ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΩΣΤΕ ο Δήμος Άνδρου Ενεργοποιηθεί και Εντάξει τον Δρόμο «Αντρέα – Φιρόγια» στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και Να Δρομολογήσει Όλες τις Υπολοιπόμενες Μελέτες Ωρίμανσης του εν Λόγω Έργου κατά προτεραιότητα, καθόσον ο εν Λόγω Δρόμος Εξυπηρετεί το κάτω τμήμα του ΟΙΚΙΣΜΟΥ Συνετί Άνδρου και Καλύπτει και την Πυροπροστασία του χωριού!!

ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΥ ΚΑΤΑΓΕΙ
Ο Χρόνος Ανεβάζει και Ο Χρόνος Πάλι Κατεβάζει
Αίσωπος 620-560 π.Χ.

Αντιναύαρχος ε.α. Ν. Καλλιβρούσης Π.Ν.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.