Το Αλαδινού είναι για τρίτη ημέρα χωρίς νερό, στην Μεσαριά από 29 Ιουλίου η υδροδότηση διακόπτεται τη νύχτα και καμιά φορά και ένα δίωρο το μεσημέρι. Είναι Οκτώβριος και η δικαιολογία της υπερκατανάλωσης λόγω τουρισμού δεν φαίνεται να πείθει πλέον κανέναν…

Η κ. Σαλωνίκη εκθέτει την κατάσταση για το Αλαδινού και η εφημερίδα μεταφέρει την έτερη αγανάκτηση κατοίκου της Μεσαριάς και αναγνώστριας μας. Ας ελπίσουμε ότι οι διαμαρτυρίες θα πέσουν “εις ώτα ακουόντων…” 

Αλαδινού: 3 ημέρες χωρίς νερό, Μεσαριά: με διακοπές

Το Αλαδινού και πάλι χωρίς νερό και ο Δήμος χωρίς λύση

Τρίτη μέρα σήμερα 5/10, που το χωριό Αλαδινού δεν έχει σταγόνα νερό.

Αυτά ΔΕΝ γίνονται σε πολιτισμένα μέρη ούτε σε τόπους που είναι εξελιγμένοι και ευημερούν.

Το θλιβερό και απογοητευτικό ιστορικό είναι το εξής:

Στις 23 Φεβρουαρίου 2022, με επιστολή του Συλλόγου Αλαδινού με Αριθμό Πρωτοκόλλου 1627/23-02-2022 προς τον Δήμο Άνδρου κοινοποίηση στο γραφείο τεχνικής υπηρεσίας και κοινοποίηση στο Πρόεδρο Δ.Δ. Μεσσαριάς, έγινε αίτηση για τη συντήρηση και αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης του χωριού, με σκοπό την έγκαιρη πρόβλεψη και επίλυση προβλημάτων που αφορούν τη διακοπή υδροδότησης προς το χωριό μας.

Στις 26 Μαϊου 2022 το ΔΣ του συλλόγου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και το Πρόεδρο Δ.Δ. Μεσσαριάς στο Δημαρχείο, προκειμένου να συζητηθούν εκ νέου τα προβλήματα του χωριού (μεταξύ άλλων και το πρόβλημα διακοπής του νερού) και δόθηκαν και γραπτώς με Αρ.Πρωτ.: 5035/26-05-2022.

Σε εκ νέου συνάντηση με τον Δήμαρχο και τη Πρόεδρο του συλλόγου στο Δημαρχείο πριν λίγο καιρό, σχετικά με τις συνεχείς διακοπές του νερού, ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι υπάρχει βλάβη με μεγάλη διαρροή στο δίκτυο και σε συνδυασμό με τη λειψυδρία δημιουργείται το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Επίσης ο Δήμαρχος διαβεβαιώνει πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη τεχνική υπηρεσία του Δήμου για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος. 

Εκ του αποτελέσματος λοιπόν η προσπάθεια ή δεν είναι μεγάλη ή δεν είναι επαρκής. Και αν η τεχνική υπηρεσία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει θα έπρεπε να είχε βρεθεί άλλη λύση.

Το σίγουρο είναι πως οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση και πως όλο αυτό, αποτελεί  ΝΤΡΟΠΗ!

Κατερίνα Σαλωνίκη

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η Μεσαριά υποφέρει από τον Ιούλιο με τις συνεχείς διακοπές νερού, ενώ τεράστιες ποσότητες νερού χάνονται σε διαρροή στον Άγιο Σπυρίδωνα. Αυτή κρύβεται τεχνιέντως κάτω από το χαλί (εκτροπή των νερών πάνω από τον δρόμο προς ¨Μασούτη¨για να μην είναι ορατή πάνω στο οδικό δίκτυο. Ούτε οι προηγούμενοι τους φταίνε, ούτε ο κακός τους καιρός (ανομβρία) ούτε οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι.
    Η αδιαφορία, η κουτοπονηριά και η αναποτελεσματικότητά τους φταίει.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.