Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση περισυλλογής και διάσωσης ναυαγών ανοιχτά του στενού του Καφηρέα κοντά στο ακρωτήρι Μανδήλι της Εύβοιας

Συγκεκριμένα σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα το Λιμενικό ενημερώθηκε μέσω του 112 το πρωί της Τρίτης για ναυάγιο σκάφους. “Πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λ.Σ. που έσπευσε στην περιοχή εντόπισε και περισυνέλλξε 9 μετανάστες από τη βραχονησίδα Μανδηλού βόρεια από την οποία σημειώθηκε το ναύαγιο. Κατά δήλωση των διασωθέντων που είναι από το Αφγανιστάν, την Αίγυπτο και το Ιράν, στο σκάφος που βυθίστηκε έχοντας ξεκινήσει, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Λιμενικού, από τη Σμύρνη, βρίσκονταν συνολικά 68 άτομα. Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συμετέχουν ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού, ένα ελικόπτερο και δύο παραπλέοντα πλοία.

Στην περιοχή στην οποία σημειώθηκε το ναυάγιο επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες καθώς οι άνεμοι είναι βόρειοι και έντασης 7-8 μποφόρ με τις ριπές να φτάνουν έως και τα 9 μποφόρ”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.