Η Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών τιμά τα 100 χρόνια από την γέννηση του Ι. ΚαμπανέλληΗ Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών σας προσκαλεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 11.30πμ στην αίθουσα της  «Αδελφότητος των Εν Αθήναις Τηνίων» (Λ. Αλεξάνδρας και Α. Φωτήλα 40), σε εκδήλωση – αφιέρωμα στο έργο του Νάξιου θεατρικού συγγραφέα ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 100 ετών από την γέννηση του.

Κύριος Ομιλητής θα είναι ο Δρ. Καθ. Φιλολογίας, Ιστορικός και Κριτικός Γεώργιος Ματσόπουλος Συμμετοχή : Άννα Φόνσου  Ηθοποιός , Πρόεδρος του Ιδρύματος «Το σπίτι του ηθοποιού». Απαγγελία: Άννα Βαγενά Ηθοποιός-Βουλευτής. Ακολουθούν  ολιγόλεπτοι χαιρετισμοί   εκπροσώπων  των Γραμμάτων και Τεχνών. Την εκδήλωση συντονίζει το μέλος του Δ.Σ.  Αλέξανδρος Λεβαντής.

Παρακαλείσθε όπως τιμήσετε την εκδήλωση με την παρουσία σας

 Εκ της Εταιρείας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.