ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: Μηδενικό Αποτύπωμα και Μηδενικό Όφελος, αξίας 23.000 ευρώ!
Φυσικές ευφάνταστες δημιουργίες του Μηνά Γκούμα. Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος Γιορτή Λεμονιού 2019

Ακόμα μια μεγάλη σπατάλη χρημάτων, από τον κ. Λοτσάρη, ύψους 23.000 ευρώ, με πρόσχημα την προβολή των λεμονιών της Άνδρου.

Έχει γίνει γνωστό σε όλους πλέον πόσο ανοιχτοχέρης είναι ο δήμαρχος, ειδικά όταν πληρώνει με χρήματα των δημοτών της Άνδρου. Στην εκδήλωση ωστόσο για τα λεμόνια της Άνδρου αναλογικά με αυτό που προσέφερε ξεπέρασε και τον εαυτό του.

Εκτός από τους εξαιρετικούς ομιλητές της εκδήλωσης, που μίλησαν εθελοντικά, για το ευλογημένο προϊόν του νησιού μας, όπως κάνουν πολλά χρόνια τώρα, η υπόλοιπη εκδήλωση δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ένα τόσο υπέρογκο ποσό.

Ουσιαστικά με δύο αποφάσεις χρηματοδότησης, (10.500 ευρώ και 12.500 ευρώ),  η δημοτική αρχή οργάνωσε μια κλειστή σπάταλη εκδήλωση και ένα κλειστό δείπνο 50 ατόμων αξίας 23.000 ευρώ!!!, με πρόσχημα την προβολή του λεμονιού της Άνδρου.

Η χρονική στιγμή της εκδήλωσης, από άποψη εποχής, ήταν «άκυρη», καθώς και η προβολή-διαφήμιση ήταν ανεπαρκής, με αποτέλεσμα να μη καταφέρουν να έχουν περισσότερα από 50 άτομα.
Επίσης, δεν προσκλήθηκαν παραδοσιακοί παραγωγοί,  δεν προσεκλήθη από τον Δήμο η κυρία εκείνη η οποία συνέδεσε το όνομά της, μαζί με τον σύζυγό της, με την γιορτή λεμονιού, που ξεκίνησε την ιδέα της προβολής του λεμονιού στην Άνδρο, πριν από 20 χρόνια.

Με 23.000 ευρώ!!!, ο υπεράνω χρημάτων δήμαρχος, μπορούσε να οργανώσει εκδηλώσεις για το λεμόνι όχι μόνο σε όλη την Άνδρο, αλλά και στην Αθήνα, ακόμα και σε άλλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, προκειμένου να ενημερωθεί το ευρύ κοινό για τα μοναδικά λεμόνια που παράγει ο τόπος μας.

Δύο είναι τα συμπεράσματα, που προκύπτουν:

Πρώτον, ο Δήμαρχος συνεχίζει τον πρωταθλητισμό στις απευθείας αναθέσεις και την ξέφρενη σπατάλη του με χρήματα των δημοτών, με μηδενικό όφελος για το νησί.
Δεύτερον, ο κ. Λοτσάρης επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά πως δεν έχει ιδέα τι σημαίνει επικοινωνιακή προβολή της Άνδρου και των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων.
Αντί να επενδύσει αυτό το ποσό σε μεγάλες εκδηλώσεις, όπου θα κέρδιζαν από μια τέτοια προβολή ΟΛΟΙ οι παραγωγοί της Άνδρου, προτιμά την δική του προβολή αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο.

Μια σημαντική εκδήλωση, λόγω της πρόχειρης και ανεπαρκούς προβολής από τον δήμο, κατέληξε τελικά σε μια ακριβοπληρωμένη κλειστή εκδήλωση, (για αυτό και η πρόβλεψη για γαστρονομικό δείπνο 50 μόλις ατόμων), με μηδενικό επικοινωνιακό αποτύπωμα.  

Ευτυχώς που οι ομιλητές συνέβαλαν με την παρουσία τους και τις τοποθετήσεις τους, στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, την οποία ευτέλισαν ο κ. Λοτσάρης και ο σύμβουλος επικοινωνίας του, με την κάκιστη προβολή, το υπέρογκο κόστος και το «φτηνό» δημοσίευμα.

Τελικά ο δήμαρχος έχει ανάγκη για ακριβές δημόσιες σχέσεις με χρήματα των δημοτών. Συνεχίζει προκλητικά, να σπαταλάει μεγάλα ποσά, χωρίς κανένα κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα για το νησί μας.

 Οι ίδιοι οι Ανδριώτες και οι Ανδριώτισσες περιμένουν αυτό το μαύρο κεφάλαιο να κλείσει. Κάνουν λίγους μήνες ακόμη υπομονή… 

ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

 

ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: Μηδενικό Αποτύπωμα και Μηδενικό Όφελος, αξίας 23.000 ευρώ!

ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.